Ionuț Gologan, românul CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia: „Tată, m-au mutat în ultima închisoare. De acolo, SE OMOARĂ oameni”

Ionuţ Gologan, tânărul român condamnat la moarte în Malaysia, a fost mutat la o altă închisoare, cunoscută drept „închisoarea morții”.

Tatăl lui, Dumitru Gologan este îngrijorat că nu mai poate să-l vadă de ziua lui, aşa cum şi-a propus.

Dar nu asta e problema cea mai mare a familiei Gologan, ci faptul că închisoarea în care Ionuț a fost mutat are, pentru condamnații la moarte, o însemnătate aparte: ar fi ultima haltă înainte de executare.

Dumitru Gologan a fost întrebat de reporterii de la Ziarul Ring dacă merge, cât mai curând, să-şi viziteze fiul închis în Malaysia, aşa cum s-a vorbit, zilele trecute, la un post de televiziune. Răspunsul lui a fost: „Nu ştiu exact când voi pleca la băiatul meu pentru că am vorbit miercuri cu el şi mi-a spus că a fost mutat la altă închisoare şi este în carantină timp de 20 sau 24 de zile. Aş fi vrut să ajung la Ionuţ de ziua lui, care este pe 28 mai, dar nu cred că mai pot pleca până nu se termină această carantină. Nu ştiu ce să fac!?!… Voi merge acolo, dar nu ştiu când. Băiatul meu mi-a zis: «Tată, nu veni acum că nu poţi să mă vizitezi!». Iar eu cum să mă duc acolo şi să stau să aştept când nu am bani de mâncare, de cazare pentru atâta timp?!… Există o doamnă din Germania care mi-a promis la Măruţă în emisiune că-mi plăteşte deplasarea şi cazarea, dar mai mult eu nu am de unde. Era cel mai bine să ajung de ziua lui, dar dacă s-a ivit problema asta, eu ce pot să fac?!”

Întrebat dacă această nouă puşcărie îi oferă condiţii mai bune, aşa cum s-a spus şi cum am aflat şi noi (n.r. – inclusiv acces la televizor şi câteva ore pe zi la activităţi sportive), Dumitru Gologan a făcut o mărturisire impresionantă.

„Mi-a spus Ionuţ că aici unde l-au mutat va avea mâncare mai bună şi că are voie la televizor două-trei ore pe zi. El nu a vrut să mai fie mutat, dar pentru că a făcut această solicitare acum un an şi acum i s-a aprobat, nu a mai avut încotro. Dar acum, când m-a sunat, mi-a spus: «Tată, m-au mutat în ultima închisoare. E închisoarea morţii. De acolo se omoară oameni, de acolo îi duce la moarte, la execuţie»”, a precizat îngrozit Dumitru Gologan

Sursa: www.ziarulring.ro

  1. din nefericire acest baiat nu prea mai are sanse la viata. poate daca toti romanii facem o petitie la dl Johannis sa-l salveze… cine stie poate i se face mila

    Raspunde
    • Si cu drogurile cum ramane oameni buni ???????

      Raspunde
      • Sa.ti bag pula in gura . E un om ca toti oamenii bai castratule. A facut o greseala asta nu inseamna ca trebuie sa Fiè omorât. Pisamash pe tine de futut in cur. Pun pariu ca nici nevastă nu ai. Si daca ai cred ca tot handicap ca tine este

        Raspunde
      • Si o crima daca facea nu trebuie sa-l condamne la moarte bietul copil tare imi este mila de el ca sant mama si ma doare inima ca am si eu copii . Dumnezeu ne da o viata si nu e nimeni in masura sa nio ia . Doamne dale indurare sa nu ii ia viata caci este tanar si vrea sa traiasca . Doamne dumnezeule ajutal sa scape din infern indurare . Ar trebui presedintele Romaniei sa actioneze cat mai repede sa-l scape nu sa stea sa doarma linistit pe perna lui . Nu face nimik pentru poporul Roman . DE ACEEa santem toti imprastiati prin toate tarile .

        Raspunde
      • A gresit,trebuie pedepsit nu omorat!!!!

        Raspunde
      • Auzil pasta cu drogurile cum ramane :)) ba om inapt ce esti tu consideri ca un om merita sa fie omorat pentru niste kkturi de droguri care peste tot se vand ??? Cum poti gandi asa ma ..doamne ce om de cacat tu n-ai gresit ma niciodata ?? Toti incalcam legile pentru ca in ziua de azi sunt pentru fraieri

        Raspunde
      • Toti gresim , tu cred ca esti prea tanar si no ai copii nu sti durerea unui parinte de as pierde un copil

        Raspunde
      • Tu esti dus cu pluta fratioare,dute te rog frumos si fa-ti un control amanuntit!!!!

        Raspunde
      • BRAVO! CUM RAMANE CU COPIII NOSTRII!

        Raspunde
        • Iar cu, copii tai..cum ii educi asa vor merge in viata….si poate vor face experiente negative pozitive…si daca nu vor fi tembeli nu ii va purea manipula nimeni cu nimic…in caz contrar vor cumpara droguri de la cotul strazii si va fi vina lor ….ca nimeni nu iti da nimic cu sila…tot ce se face se face din proprie initiativa….nu mai fiti voi aia corectii….

          Raspunde
      • Da mai termin-o ma ca sant altii care au omorat si stau pe domiciliar…nu le baga nimeni drogurile cu forta pe nas sau in vena ….le cumpara….poi fiecare face ce poate ca sa aiba ceva in buzunar….care are tupeu sa faca de astea bravo lor….da sa il omoare nu mi se pare normal…si totusi nu se reuseste sa se faca nimic nici prin televiziune nici presedintele….pacat..saracu copil…

        Raspunde
      • Cred ca si-a dat seama de gresala facuta si cu siguranta daca va traii nu o va mai repeta. .. Toti gresim in viata ,dar e mai usor sa judecam greselile allora decat sa ne gandim la motivul pentru care le-au facut….Oare tu n-ai facut niciodata greseli in viata de care mai tarziu ti-a parut rau Anonim?

        Raspunde
      • sa te ia dracu de om tampit,nu ai suflet?A gresit dar cred ca ia fost invatatura de minte,cred ca si tu ai fi facut la fel daca ai fi fost in locul lui,la ce viata ducem noi romanii in Romania,om fara inima ce esti

        Raspunde
      • Dale în masa de droguri cum rămâne cu pedofili și violatorii care sunt liberi

        Raspunde
    • Păcat ca nu se intervine la nivel politic! Pana sa ajungă Petiția la d-nul johanis, d-zeu știe ce se v-a întâmpla cu tânărul! Orice încercare de ajutor!

      Raspunde
    • Petitie ce e aia sa scapi un traficant de droguri 18 mai a fost ziua mea de nastere ce am facut am muncit azi e 21 mai e sf constantin si elena si cum ma numesc constantin e ziua mea ce fac muncesc pt ca nu pot sa stau aks ca voi fi dat afara el dc nu a facut ce facam toti sa munceasca .sunt deacord cu legile din malaezia

      Raspunde
  2. Depindea de ce a facut

    Raspunde
    • Mai lacke anonim…Sa am toata fericirea in gatu tau…nu conteaza ce a facut nu a omorât pe nimeni sa fie executat baiatu…

      Raspunde
  3. E pacat e tanar,dar atata timp cat vrei sa te inbogatesti distribuind druguri ,nenorocire pentru sute de famili isi merita soarta.

    Raspunde
  4. Păcat de bietul băiat , dar trebuie făcut ceva ka săi selveze viatza.indiferent cea făcut nu merita săi i se ia viatza.

    Raspunde
  5. Păcat de bietul băiat , dar trebuie făcut ceva ka săi selveze viatza.indiferent cea făcut nu merita săi i se ia viatza.

    Raspunde
  6. Daca scapa de la pedeapsa si i l baga in romania la puscarie mai bn.
    Sa auzim d bn.
    Nu trebuia sa faca ce a facute.
    Na…
    Regreta sigur.
    Sa speram sa fie bn pt toti.
    Ionut,sper sa te duca in tara.

    Raspunde
  7. Joe Blackthorne 18 mai, 2015, 11:02 pm

    Este greu in această situație pt părinți și rude, dar acest om a știut cum se pedepsesc traficanții de droguri în țara respectivă. A știut care este riscul! Dece s-a implicat totuși? Vânzarea de droguri este o sursă ușoară de venit, dar câte vieți a distrus și la câte cazuri de deces a contribuit acest om? Cu milă față de părinți și rude spun că acest om își merită soarta și ar trebui ca în toate țările să facă la fel cu cei de seama lui și cu violatorii și cu criminalii de sânge rece. În acest mod ne-am scăpa în scurt timp de toți cei ce distrug viețile unor bieți oameni și ar fi un semnal de alarmă pt cei ce vor să pășească pe această cale!!! Și eu la rândul meu sunt părinte la 2 copii și îi iubesc enorm și intradevăr nu știu ce-mi poate aduce viitorul dar dacă voi fi in acest caz cu o durere imensă de părinte voi fi de acord cu această pedeapsă. Sunt sigur că acest lucru îmi va provoca o durere în suflet și că mă va distruge în totalitate gandindu-mă unde și cu ce am greșit eu ca părinte dar voi accepta pedeapsa și nu mă voi lupta împotriva ei, deoarece omenirea nu are loc pt asemenea indivizi. Îmi pare rău dacă părerea mea sună izbitor dar trebuie înțeles faptul că este necesar acest lucru în folosul omenirii! Îmi cer iertare dacă am supărat pe cineva! Cu respect Joe.

    Raspunde
    • Nu cred k ai suparat pe nimeni….ai explicat bine parerea ta…si e de apreciat…dar iti garantez sa fie copilul tau nu ai mai gandii la fel…teai multumi sa fie in inchisoare pe toata viatza dar sa stii k e viu..

      Raspunde
      • Drogurile se vand la orice colt dar nu te obliga nimeni sa cumperi, si ce pedeapsa primesc cei ce sunt prinsi. Sa fim realisti. Asta i-a fost ghinionu. Macar nu mai criticati aiurea…

        Raspunde
    • Joe nu e asa .lumea kare se drogheaza..o fac de placere nu k ia bagat nimeni pe gât cu japca.

      Raspunde
    • At si guvernu tre pedepsit .si ei coteibui la distrugere nostra astea de sus .dar asa zambind si in timp .daca poti da vita cuiva sa mora dar daca nu lasal sa traiasca indiferet de greseala.are suflet si dumnezeu ia dat viata .nu gucernu nu sistemu .ne da cu un deget si ne ia cu doua maini .ne streseaza sa lucram pt bani sa depindem de bani .a dous sclavie din lume .

      Raspunde
    • Joe Blackthorne pari a fi un individ cu ceva minte! Dar dragule cu drogurile legale ce facem? Nicotina,Alcol,Cafea,Medicamente prescrise cu buna stiinta, droguri usoare,agreate,facem doar profit ? Hai sa ne educam copii sa nu abuzeze de droguri si eu zic ca e mai bine decat sa omoram un mare procent din planeta.
      Daca nu esti capabil sa-ti educi copii nu fa copii,dar nu veni cu explicatii de doi bani sa motivezi luarea de vieti si faptul ca uni nu stiu sa se opreasca la timp e selectie naturala asa ca mai dute-n….. de comunist.
      Ionut,liberare usoara

      Raspunde
      • Corect. Oricine poate gresi in viata ,dar a fi condamnat la moarte mi se pare exagerat. Eu cred ca acest baiat are dreptul la a doua sansa. Malaesia popor de ignoranti.

        Raspunde
  8. Sì cei care au murit di cauza drogurilor cine ia ajutat? ???????

    Raspunde
  9. pt copii dotati care nu asi permit sa cumpere o carte nu faceti atata tambalau.a stiut in ce se baga.

    Raspunde
  10. Merita inchisoare pe viata dar chear pedeapsa capitala NU. Viata e cel mai important lucru, nu ii potu lua viata unui om doar ptr ca e inconstient. Pacat….

    Raspunde
  11. Pacat de baiat trebuie salvat Dumnezeu sa fie cu tine baiete sa iti ajute ca esti baiat tanar doamne ajuta ?

    Raspunde
  12. Salvati moartea unui vanzator de moarte . Vai mama voastra

    Raspunde
  13. Ar fi bine ca avocatii astia buni di Romania, sa intervina unde trebuie…la predinte….sa se obtina repatrierea lui. E pacat, e totusi un suflet..Parca nu merita chiar asta…

    Raspunde
    • Repatriat in Romania sa faca puscarie si sa fie tinut cu banii contribuabililor? Sa aiba ceea ce multi nu au? Cei care sunt pe aceasta cale nu se mai indreapta. Nu e un lucru bun dar cei de acolo nu sunt de acord sa il tina in viata pe banii oamenilor care aduc o contributie. Ziceti ca nu era vanzator ci doar caraus. Stia in ce se baga, a facut asta pentru bani. Nu stiti multi cum sunt aceste retele, nu ii intereseaza nimic, omoara oameni prin drocurile ce le vand ai prin alte feluri doar pentru a avea un castig. Nu il mai plangeti atat. Daca a-ti avea copii dependenti de droguri sau care au murit din cauza lor ve-ti intelege raul facut. Cei care il plangeti de mila propun sa dati jumatate de salariu pentru a-l tine pe respectivul cu burta plina si la adapost.

      Raspunde
    • ba! mai cititi legea. Romania nu are tratat de extradare cu Malaezia
      Cu pedeapsa capitala nu sunt de acord,,, dar cu o pedeapsa mare DA!!!

      Raspunde
  14. Bai fratilor…cu mentalitate de romania…dk sunteti asa corecti in felul de gandire…de ce puneti anonim si nu va puneti numele….doar trebuie sa va ganditi k e o viatza in joc….el nu a omorat pe nimeni….multi politicieni…au condus bauti si au omarat oamenii pe trecerea de pietoni…si au scapat…baiatul asta are toata viatza inainte sasi recupereze gresala facuta…sai de x ani de puscarie in romania si gt…da nu sai iei viatza k nu e o gaina..ii tai gatu si gt

    Raspunde
  15. Natia de romani….tradatori si pupincuristii…..pe ai nostrii ii lasam sai calce altii in picioare….si pe alte natii ii pupam in cur…mai ales pe americani….dk era din alta tzara democrata…garantat consulul tarii respective facea tot posibilul….acu vreo 2 sau 3 ani a fost un caz la fel cu o englezoaica….si a scapato consulul angliei…iau pus interdictie pe toata viatza si sa faca pedeapsa in anglia….in romania de ce nu se poate?

    Raspunde
    • Ai perfecta dreptate Suntem raí egoisti si invidiosi si mai rau suntem .,.,,…,,, toti gresim toti avem obligatia de a plati pentru greselile noastre dar nimeni Nu poate hotari moartea cuiva daca am fi vrut sar fi putut priviti tóate natiile cesi apara neamul chiar si indiferent de gresala misca muntii ca sai scota limpezi pe Ai lor se pum in miscare politicieni si televiziuni unde sunt cei care ne reprezinta si de ce Nu e loc special in agenda ptesedintelui viata Compatriotilor Inca mai e timp Nu e totul pierdut avem ministri de externe mi ar place sa cred ca avem oamemi destepti caldicati dar …. De asta nimeni Nu me ia in considerare pentru ca la prima incercare nr dan batuti si cred ca cei care sunt deacord vi pedrapsa asta ar fi bine sa pastreze ideiile astea pentru ei .,. Vezi birna din ochiul tau Nu paiul din ochiul altuia parinti baiatului au nevoie de incurajare Nu de bateo ora drogurile le cumpara cei lasi pentru a fugi de realitate iar el daca a vindut a avut un motiv liosa banilor si nevoiile din rominia Nu judecati pe nimeni toti avem un punct debil. E parerea unei femei ce a cumoscut greul va multumesc

      Raspunde
    • Ai dreptate,dar englezoaica aia a fost păcălit de asa zisul (prieten),deci …diferența de aabordare

      Raspunde
  16. Maxima pedeapsa ar trebui sa fie inchisoare pe viata….de unde pana unde iei tu viata la cneva cu ce drept …si aia care au murit din droguri nu cred ca ia fortat nimeni baga pe nas ca te impusc daca nu

    Raspunde
    • Am fost consumator de droguri ! Si știu ce inseamna … Nu uitati ca acele pastile ce le luați sunt pe baza de drog ! Nu ma obliga Traficanții Sa trag zilnic cocaina si etc …. Nu cred ca sunteți in măsura săi judecati ! A facut o greșeală pe care o va regreta mereu ! ÎNCERCATI sa nu mai Aruncați cu pietre ca , curtea voastră nu e curată ! SA DEA DUMNEZEU LUMINA IN CREIERUL ROMANULUI POATE ASA SUFLETELE SE VOR SALVA ! Eu am reușit greu cu multă voita si am renunțat da nu ii condamn pe ei pt ce am facut ! ASA A VOI ASTIA DE IL TOT CRITIATI VEDETIVA DE VIEȚILE VOASTRE CA NU ȘTIȚI NIMIC ….. SA DEA DUMNEZEU SA SE ACA CEVA SA VINA ACASA

      Raspunde
    • Eu nu sunt deacord nici cu inchisoarea pe viata…Hai sa fim seriosi, sunt multe alte fapte mult mai grave decat o vanzare de droguri. Parerea mea. Si nu sunt nici consumator nici vanzator. Trebuie facuta o petitie si cerut extradarea lui in tara, judecarea si condamnarea lui in Romania.

      Raspunde
  17. Andrei…toata stima si respectul….ai foarte mare dreptate….dk ar gandi toata lumea k tine ar merge tzara ai mult mai bine

    Raspunde
  18. Doamne dumnezeu sa il scape nu merita asa pedeapsa toata lumea grejeste dar nu se poate lua viata unui om.

    Raspunde
  19. Daca statea cuminte era in libertate azi,nu spun ca pt asta trebuie sa-i iei viata unui om dar si-a cautato singur

    Raspunde
  20. pacat de el daca avea de lucru an romania sigur era acasa bineanteles pt bani decenti asa ca nu e el vinovat ……soarta

    Raspunde
  21. Oare v-aţi întrebat vreodată ce simte un părinte al cărui copil a murit în chinuri, din cauza drogurilor şi al acestor traficanţi nenorociţi care nu vor să se îmbogăţească, dar fără să muncească ?

    Acest individ când a ajuns în Malaezia ştia care este soarta traficanţilor. El ştia că, dacă va fi prins cu droguri va fi condamnat la moarte… El a premeditat totul, sperând că se va înbogăţi fără să muncească.
    Sânt convins că dacă ar fi reuşit să scape şi să treacă cu drogurile prin vama din Malaezia, cu siguranţă că s-ar fi reântors a doua oară, poate şi a treia oară ca să facă trafic cu moartea albă !

    Şi în România ar trebui introdusă pedeapsa cu moartea pentru aceşti traficanţi de droguri ! !

    Raspunde
    • Eu cred ca in rominia ar trebui sa caute sa ajute cu un salariu decent si drogurile sa le dea cale libera nimeni Nu se naste drogat Devine drogat e o alegere Nu o boala

      Raspunde
    • Bravo, domnule. Sustin pdv-ul dumnoastra!

      Raspunde
    • Auzi mai Creier de Pui fara pene…esti comunist invidios? Ce te fute pe tine grija..dk a vrut sa se imbogateasca…in nici o tara din europa nu exista pedeapsa cu moartea….din toate comentariile care se fac….concluzia e…k e o pedeapsa exagerata….nu tre sai faci tu calculele dk sa imbogatit sau nu

      Raspunde
  22. DUMNEZEU NE DA VIATA SI EL ARE DREPTUL SA NE O IA NIMENI ALT CINEVA

    Raspunde
  23. Tu ala,care bagi prin gura tuturor, cred ca ai merita aceeasi soarta. Ca prea esti un microb pt societate. Ti se pare normal ca copiii nostri sa fie distrusi de droguri? Oare pe noi nu ne doare sufletul cand ne uitam la ce generatii de idioti se nasc din cauza acestor prafuri? Intelegem durerea parintilor….dar si durearea miilor de parinti care zilnic isi privesc copii care se prapadesc sub ochii lor. Si nu mai insulta, piaza rea, ca poate intr-o zi va plange si mama ta …pt o lichea. Ca altfel nu te pot numi…

    Raspunde
    • Draga mea te vad o fata desteapta,tu nu trebuie sa judeci pr nimeni daca vrei sa judeci pe cineva poti ancepe sa judeci guvernul ca de aici ancepe traficul

      Raspunde
      • Nu-l judec si nici nu ii doresc moartea…pt ca sunt mama. Si m-as bucura daca as afla ca nu va fi executat. Dar, nu putem lasa liberi oameni care nu ne fac decat rau. Insa ma suparat „cartieristul” asta fara gram de educatie, care nu a invatat altceva decat sa injure ca la usa cortului…la astia, eu personal, le-as smulge limba cu un cleste…

        Raspunde
    • Ionela…nu sunt de acord cu drogurile….dar tre sa te gandesti k prin moartea baiatului acesta nu se rezolva nimic….el a fost un pion mic

      Raspunde
      • Bogdan,ai dreptate dar ști cum e asta? Cam asa:îți spune cineva sa mergi pe un teren minat căci la capătul lui vei găsi un sac de bani cu riscul să poți calcă pe o mina și să mori.ce ai alege?

        Raspunde
  24. Pacat, este o pedeapsa exagerata parerea mea, dar astea sunt legile lor! Poate institutile statului ar putea negocia in schimbul vietii lui ceva, sa-i comute sentinta pe inchisoare pe viata sa aibe o sansa de supravietuire.

    Raspunde
  25. Nu este bine sa iei cuiva viata nu pot sa cred ca nu se poate face ceva

    Raspunde
  26. Daca era cetateani American era deja acasa dar guvernul nostru corupt are alte probleme in loc sa faca ceva pentru acest baiat care a gresit poate o minune va salva viata speranta moare ultima

    Raspunde
  27. Deci in primul rand nu sunt de acord cu pedeapsa prin executie.Deci toti acestia care vb despre alti copii care au murit din cauza drogirilor nu au cum sa stiu daca chiar de pe mainile acestui baiat au murit.Bietul baiat poate a fost doar un caraus pt alti care conduc o retea mult mai mare de cat va imaginati si nu vor fii nicioadata deranjati sa vanda.Si toate scuzele astea ca alti mor din cauza acestor oameni ca baiatul acesta sunt de nimic.Totul tine de anturajul prin care se invart ei si de educatia pe care o primesc de acasa.Toti acesti parinti care se plang ca le-au murit copii din cauza drogurilor vreau ca sa stie ca ei sunt de vina pt ca nu au avit grija de ei.Pe strada nimeni nu-i abordeaza cu droguri sau sa-i forteze sa consume.Asta totul tine de cat au avut parinti lor grija ca sa-i invete ce e bun si ce nu.

    Raspunde
    • In cazul asta si parintii tanarului condamnat sunt de vina ca nu l-au educat? Sau te vei contrazice singur. Dupa parerea mea nu mi se pare ok nici inchisoarea pe viata si nici executia oricat de oripilant ar suna ce voi spune,din nefericire sunt necesare astfel de pedepse,sunt prea multi criminali,violatori si hoti in libertate,tocmai pentru ca sentintele sunt prea usoare. E groaznic sa ma gandesc ca in locul lui ar putea fi tata,fratele sau sotul meu,dar totusi trebuiesc speriati si societatea sa nu ii mai incurajeze la astfel de activitati.

      Raspunde
  28. Sa-l omoare da-l dreq de droghist! Cand a plecat in Malaezia , la ce s-a gandit? C-o fute pe mata ala ce tot zici sa il salveze pula mea? Sa va invete minte pe toti droghistii sa va vedeti de pula voastra nu sa va duceti la risc sa le dati de lucru la altii…rupe-o-as pe mata in gura , sa nu mai comentezi! Mars caine!

    Raspunde
  29. orice om greseste in viata e greseala lui care trebuie iertata , orice copil in viata face o greseaseala de genu l asta , sunt de acord ca a distribuit droguri si a nenorocit lume dar si consumatori o fac cu voia lor . sunt deoseama cu el si eu am facut o greseala de genul asta am stat cateva luni pe la penetenciar si gata acum sunt copil cuminte . am vazut despre ce e vb cum sta treaba si m am linistit , acum lucrez si imi vad de treaba mea ,

    Raspunde
  30. Ia ,mai dal in gatii masii , va muri, pentru ca tocmai pentru astfel de specimene ca el a fost facuta aceea lege in malaezia , iar daca ar fii dupa mine , aceeasi lege ar trebui adoptata si la noi

    Raspunde
  31. Dar politicienii ca ne omoara cu zile ce merita? Ar trebui sa facem pe facebook o pagina sa se semneze o petitie sa fie extradat! Suntem oameni ca si el, si noi putem gresi, oricine poate gresi ! Daca avea un job in tara asta de c…t poate nu mai ajungea acolo, sistemul este de vina si cine ne conduce!!!

    Raspunde
    • De acord in totalitate!

      Raspunde
    • Din cate stiu,, Romania nu are tratat de extradare cu statul Malaezian. Si sa fim seriosi, cat crezi ca le pasa la parlamentari nostri despre acest Ionut.
      Nu merita ceea ce i se intampla. As fi fost de acord cu o pedepsa mare,, dar nu cea capitala, este trist 🙁

      Raspunde
  32. AR TREBUI AUTORITATILE ROMINE SA INTERVINA DE URGENTA!!! PENTRU CA DIN CAUZA POLITICI SI A LIPSURILOR , LAU DETERMINAT SA RISTE VIATA BIETUL COPIL .COMUNISTI NOSTRI NEAU DUS IN SAPA DE LEMN ,SUNT F MULTI PLECATI DIN TARA SA POATA SUPRAVIETUI. SA FIE ECXECUTATI POLITICIENI CARE AU INPINS ROMINI SA PLECE DIN TARA LOR, NU PLECA NIMENI DACA AVEAM UN SALARIU DECENT .

    Raspunde
  33. Toti riscam pentru bani,am si eu copii de seama lui stim foarte bine ce este in ROMANIA a facut-o de saracie pentru un trai mai bun,ca sunt multi in tara asta cre fac necazuri mai mari si nu sunt pedepsiti Dumnezeu o sa aiba grija de el,si poate cineva cu putere sa l ajute.

    Raspunde
  34. Tanar cu dor de tara. 19 mai, 2015, 9:21 pm

    Tineri romani din zona Cernauti pleaca la razboi in Ucraina pentru a-si creste copiii.
    Ei mor, pentru un salariu, pentru o speranta de viitor, intr-un razboi care nici macar nu e al lor.
    Si nici nu e razboi, e doar un sotron politic. O joaca de-a ” eu sunt cel mai tare” .
    Pe ei cine-i plange? Daca intradevar acest tanar a stiut ce ” cara” in sac, nu putem decat sa respectam legile acelei tari.
    *Viata unui om e inestimabila, e pacat ca e tanar.* Aveti dreptate . Fiecare mai greseste, mai incalca legea..etc…. si foarte multe pareri cum ca sistemul e de vina, tara e de cacao, si politicienii ne fura. Pai mai copii, Noi suntem sistemul, Noi l-am votat, Noi sustinem coruptia, spaga, aruncatul gunoaielor pe jos. Noi suntem electoratul care n-are habar pe ce lume traieste. Noi suntem cei care dupa cel putin 12 ani de scoala, inca nu stim sa scriem. Si e de plans, pentru ca schimbare e in Noi. Va spune asta un tanar de pana in 30 de ani, obligat sa munceasca in strainatate, purtand in suflet dorul de tara. Un tanar care a ales sa lupte, muncind si producand ceva pentru societate. A alege sa fii ghimpe e cel mai simplu posibil. Si voi vreti petitii sa salvati traficul de droguri? Imi pare rau pt el, probabil avem cam aceiasi varsta. L-au prins , dar daca nu era el, era altul.. .. Inainte sa va doriti asemenea petitii, mai ganditi-va si la consecinte, si la ceea ce sustineti defapt, involuntar.

    Raspunde
    • Sunt de acord. A fugit de munca cinstita si stia la ce riscuri se expune transportand droguri. O petitie pentru strangerea de fonduri pentru tinerii care vor sa studieze si merita sa studieze dar nu au mijloacele materiale necesare cand vom face?

      Raspunde
  35. Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email paul_kometh@yahoo.com

    Raspunde
  36. Trebuie salvat, viata fiecaruia e de la Dumnezeu, si orice greseala ar fi facut un om, nu e drept ca alti oameni sa-i ia viata (dupa legi strambe); ba din contra trebuie recuperat si indrumat pe calea cea buna. Maine o sa ma rog la biserica si pentru el, ca s-a ratacit.

    Raspunde
  37. daia i le da Dumnezeu cutremure si tsunamiuri la niste retardati chineji opariti

    Raspunde
  38. Imi pare rau de el .Nu i-a nimeni viata decat dumnezeu.
    A gresit safie pedepsit dar nu omorat. Cresti un copil si sa-l omoare cineva este crima si te pedepseste D-zeu.
    Ajutati-l cine poate ,presedintele sa-u alte persoane.

    Raspunde
  39. Bai redusi mintal astia corectii cu legiile ce pedeapsa se da pentru droguri in orice tara civilizata moartea?????? a gresit viata neajunsuriile l-au impins la gresela o fi si Malaezia o tara super dezvoltata si corecta ??aia maninca viermi cu frunze ce vorbiti voi corectii ?!inculti si fara suflet ,zdrente fara suflet !!Guvernul poate intervenii aici iti dai examenu pt binele tari populatiei si demonstrezi capacitate de guvern nu pe ecran povesti!Daca era baiatul meu o tara o darimam pt el bulagiilor aia care vorbeati stiti v!!!!!!!

    Raspunde
  40. A stiut unde s-a dus. Mai lăsati-ne drogatilor!!!

    Raspunde
  41. astea s legile in tara respectiva , droguri sau arme cu muniție , egal moarte ! Acolo mor oameni de pe tot pământul , europeni , americani , toate națiile , si nici un președinte nu are ce sa faca , daca o sa reușească iohanis , ar fi primul care salvează un om de acolo ! Doamne ajuta

    Raspunde
  42. Auuu,au ma enervez maxim când aud despre cazul asta.oare nimeni nu poate sa facă nimic pentru băiatul asta?PACAT,e tânăr și are toate viata înainte…îmi pare nespus de rău:(

    Raspunde
  43. Ati uitat oameni buni de pretutindeni sa mai si iertati! De judecat toata lumea e capabila Dar de iertat putini sunt

    Raspunde
  44. Bai carnatilor. Pentru sutele de mii de oameni din romania care au muncit o viata si acum nu au ce manca, pentru cei tineri care indura prin alte tari departe de casa si familii nu mai plange nimenI. Pentru asta nu mai faceti petiti. imi e mila de el, pentru ca e un suflet. Dar e treaba lui. Si nu mai dati vina pe presedinte. ce cacat vreti sa faca el? Legea e lege.. nu ca la noi. A stiut pedeapsa.. si zicea ca nu stia ca transporta droguri. Bai las’o.. nu mai rupeti pla atat…

    Raspunde
  45. In tinerețe facem multe nebunii si prostii, din greşeli invațam cum sa ne purtam si ce sa nu face pentru restul vieții. Dar sa fi condamnat la moarte pentru transportul unor narcotice mi se pare absurd, câțiva ani de inchisoare in alta țara printre straini ar fi mai mult decât de ajuns. Să speram ca intr-un fel sau altul condamnarea la moarte sa fie anulata. Iar pentru restul persoanelor care are de gand sa rişte pentru un ban uşor, asigurati-va ca nu se practica pedeapsa cu moartea in țarile in care intentionati sa calatoriți „murdari”. Malaesya NU ESTE SINGURA!!!

    Raspunde
    • In primul rand a spus ca stia ca traficul cu droguri in acea se pedepseste cu executarea persoanei.In al doilea rand cum nu stia ce are in bagaj? etc.credea ca nu va fi prins si a riscat.Legea e lege pentru oricine de oriunde.Personal nu sunt de acord cu aceasta executie.

      Raspunde
  46. A citit multe comentariide aici nu sunt pocait dar cred in dumnezeu si atunci intreb si eu pe cei care tot judeca acest pusti.cine suntem noi sa judecam si sa condamnam la moarte ?dumnezeu ne a daruit viata el o ia cand considera ca atat a fost misiunea fiecarui pe pamant.

    Raspunde
    • Nu vreau sa fac referire la acest caz, tu recomanzi sa aşteptam dupa d-zeu sa pedepseasca raufacatorii? Pai asa fac somalezii. Poftim o tara in care poate te-ai simți mai relaxat. Acolo nu exista guvern si nici politie, toti cei gasiti morti pe strada „au fost batuți de d-zeu”

      Raspunde
  47. Credeti ca daca Ionut va fi omorat vor disparea drogurile ??

    Raspunde
  48. eu cred ca la varsta lui si fara o educatie dela familia sa in plus anturajul in care a intrat la dus la aceasta fapta,. cred ca o pedeapsa privata de libertate,cam in jur de 5-6 ani ar putea sa-l faca sa inteleaga,gravitatea faptei.viata ti-o ia cine ti-a dat-o.Dumnezeu,este singurul care ne pedepseste pentru greslile noastre.nu sunt de acord cu legile din malaezia

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.