UPDATE/ Ionuț Popa: „A fost un joc echilibrat, dacă marcam la ocazia lui Sălăjan …“

UPDATE/ Ionuț Popa: „A fost un joc echilibrat, dacă marcam la ocazia lui Sălăjan …“

Schimbarea de antrenor de la Pâncota nu a reușit, deocamdată, să aducă un plus în clasament. Formația pregătită de Ionuț Popa a cedat cu scorul de 1 – 2 la Caransebeș și a devenit lanterna roșie a seriei a doua din liga secundă

„A fost un joc echilibrat, bun făcut de noi. Dar cred că totul s-a jucat la ocazia lui Sălăjan, acolo a fost punctul psihologic al confruntării. Dacă am fi marcat, gazdelor le-ar fi fost greu să revină. A fost greu și pentru mine, nu știam bine jucătorii, dar îi felicit, au jucat binișorJocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului și a fost decis – practic – de ratarea atacantului nostru rămas singur cu portarul. Dacă dădea gol din acea situație rarisimă, conduceam cu 2-1 și era greu pentru gazde să mai revină. Aveam argumente tactice pentru a-i ține la respect pe adversarii noștri, dar partida a luat un alt curs apoi“, a declarat Ionuț Popa.

Dacă Dan Cuedan prefera să joace cu un 4 – 4 – 2, Ionuț Popa a dispus jucătorii într-un modul tactic diferit. Un 4 – 2 – 3 – 1, cu Polgar, Dragalina și Gavrilescu evoluând în spatele lui Sălăjan. Un sistem de joc se schimbă cu adevărat doar când modifici numărul fundașilor. Eu doar am schimbat asezarea la mijloc, dorind să creez o densistate de jucători, pentru a acționa apoi pe contraatac. Nu ne-a ieșit cum aș fi vrut eu, probabil de abia peste o lună jumătate, două, ne vom apropia de adevăr. Oricum, una peste alta, eu am văzut echipa noastră mișcându-se destul de bine, deși aveam niște semne de întrebare după cele 3-4 antrenamente pe care le-am condus săptămâna aceasta“.

În final, Ionuț Popa a criticat și arbitrajul: Sunt nemulțumit de câteva faze, din punctul meu de vedere ambele goluri ale gazdelor au fost precedate de infracțiuni. La primul gol, a fost fault clar în atac. Traore a respins mingea, adversarul l-a luat cu fulgi cu tot, dar nu s-a acordat cornerul din care a ieșit golul de 1-0. Apoi, înainte de execuția de la golul victoriei pentru gazde, s-a comis un henț, în opinia mea. Este posibil ca ochii mei să fie mai vigilenți în cazul arbitrilor, dar eu asta am văzut“.

  1. Popicăăă ai crezut ca poti face minuni in doua trei zile?? sper sa va salvati.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.