Ionuţ Popa este noul antrenor al Pâncotei!

Ionuţ Popa este noul antrenor al Pâncotei!

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat în această dimineaţă. Pavel Piroş şi Dan Cuedan au reziliat contractul de comun acord ca urmare a rezultatului slab înregistrat sâmbătă în faţa celor de la Tărlungeni, înfrângere cu 0 – 4.

Chiar dacă după această partidă Pavel Piroş a infirmat faptul că ar fi discutat cu Ionuţ Popa despre instalarea acestuia pe banca tehnică a divizionarei secunde, contractul dintre cele două părţi a fost semnat în această dimineaţă. Astfel, Ionuţ Popa a devenit noul antrenor al celor de la Pâncota, semnând pe o perioadă de patru luni de zile, urmând ca în vară să se analizeze posibilitatea prelungirii acestei înţelegeri.

Mutarea este una surprinzătoare având în vedere că Ionuţ Popa a afirmat că se retrage din postura de antrenor, din cauza unor probleme de ordin medical.

Interesant este şi faptul că în ediţia trecută de campionat, Popa a fost adversarul Pâncotei, el fiind colaborator al celor de la Naţional Sebiş, care au pierdut însă lupta pentru promovarea în liga secundă chiar în faţa actualei sale echipe.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.