Ioţcu aruncă BOMBA: Firma de deszăpezire e moştenire din perioada Ţolea, cu Cionca şef de cabinet

Ioţcu aruncă BOMBA: Firma de deszăpezire e moştenire din perioada Ţolea, cu Cionca şef de cabinet

Nicolae Ioţcu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a ţinut să aducă precizări legate de rezilierea contractului cu firma care prestează serviciile de deszăpezire pe drumurile judeţene.

„Procedura de achiziţie a actualului contract de deszăpezire al CJA cu firma Inteco (în fapt 5 contracte pe 5 loturi ) s-a desfăşurat pe perioada mandatului de interimar al domnului Adrian Ţolea şi a fost semnat de către acesta în 07.10.2015. Menţionez faptul că la acea dată domnul Iustin Cionca era angajat la cabinetul domnului Adrian Ţolea. În consecinţă, atunci când domnul vicepreşedinte Sergiu Bîlcea vorbeşte de  «greaua moştenire» (aceasta nu poate fi o scuză pentru incompetenţă) să se adreseze colegului său de partid şi CJA Adrian Ţolea şi sefului său Iustin Cionca, care de altfel în 2016 a renegociat acest contract”, a declarat Nicolae Ioţcu într-un comunicat de presă.

  1. Cind vorbim de neputinta dam in greaua mostenire ,
    sa ne asundem incompetenta .

    Raspunde
  2. Dl Iotcu dar firma asta lucreaza de ani de zile cu CJA. cum comentati?

    Raspunde
  3. Cât de nemernic pote fi acest HOT numit Iotcu ???? Pana unde merge pușcăriașul asta nenorocit ????a făcut milioane de euro cu Palcu si acum vine săi învețe pe cei din noua conducere ???!!!!rusine bai Nicușor esti penibil derbedeule…..

    Raspunde
  4. Asta nu e la pușcărie ????sau a ieșit ???

    Raspunde
  5. VA MERGE VREO 6 ANI ..

    Raspunde
  6. Cât de penibil e Iotcu ,cât tupeu ,câta nesimțire ,el. Vorbește de incompetenta???? Uitativa cum arată drumurile din județ asta e marea moștenire a lui Iotcu . Dumnezeule Mare Închideți i gura la șpăgarul asta ca i pute .

    Raspunde
  7. Oameni buni hai sa fim realisti!!!!!!! Pana la proba contrarie toti sunt nevinovati si in acelasi timp de condamnat.

    Raspunde
  8. Da ii mai faceti multa reclama gratuita la hotul asta ordinar ? Pe cine dracu intereseaza ce abereaza jegosul asta ? dar mai lasati l dracului …. Mi se face rau cand ii vad mufa de parvenit jegos. Sper sa ia condamnare pe masura realiizarilor….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.