Ioţcu, favorit la şefia CJA şi în 2016!

Ioţcu, favorit la şefia CJA şi în 2016!

Neliniştiţi în ceea ce priveşte viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad (CJA) – din 2016 încolo –,

Neliniştiţi în ceea ce priveşte viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad (CJA) – din 2016 încolo –, pedeliştii ar fi comandat un sondaj de opinie.

Cel puţin, aşa indică gura lumii cea slobodă, care a aplecat urechea la şuşotelile acestora.

De unde a aflat că, oricum ar suci-o Falcă, pe primul loc tot Ioţcu iese!

Cu 38% – zice gura lumii, semn că are ceva informaţii din moment ce ne indică procentul exact…

  1. articolul asta se vede ca e comandat de Hotcu. In disperarea lui dupa bani, stiind ca nu mai prinde un nou mandat, face greseli dupa greseli. Degeaba aascuns o serie de afaceri pe rude apropiate si prieteni ca DNA_ul este pe urma lui> Vezi si scandalul cu vita de vie (care predinde Hotcu ca e a lui) din apropierea satului Patars.

    Raspunde
  2. George din Dieci 25 iulie, 2014, 12:51 am

    Normal ca e favorit, l-as vota oricand la ce a facut pentru judet ! Il felicit si va avea mereu votul meu ori de cate ori va candida.

    Raspunde
  3. oricat de Hotcu sau nu ar fi a facut multe pentru Arad, asa e simplu sa te crezi destept si sa comentezi, dar ma uit doar la la spital si se vede clar diferenta. Imi pare rau Gogu dar nu sunt de acord cu tine.

    Raspunde
  4. i-ti doresc un sejur de vre-o luna la UPU , asta ca sa vezi in ce stare e spitalul judetean . Acolo este o cu totul alta lume , doctori sant zei , asistentele sant niste zane bune ,iar spaga e sfanta , si toate astea in niste conditii de evul mediu , asta cu toate investitiile mult trambitate de hotcu .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.