Ipoteză INCREDIBILĂ lansată de presa americană: Maria Sharapova TRIȘEAZĂ?!

Ipoteză INCREDIBILĂ lansată de presa americană: Maria Sharapova TRIȘEAZĂ?!

Jurnaliştii americani de la site-ul postului de televiziune ESPN pun la îndoială corectitudinea Mariei Sharapova şi susţin că rusoaica ar putea trişa în timpul meciurilor pe care le dispută, iar acest lucru ar face parte dintr-o strategie de marketing.

Aceștia au analizat meciurile pe care Sharapova le-a disputat în acest an şi nu exclud ca rusoaică să cedeze în mod intenţionat primul set.

Acest lucru ar putea face parte dintr-o strategie de marketing pentru ca Sharapova să se expună mai mult în fața potenţialilor sponsori.

„Este posibil ca Mariei Sharapova să-i ‘placă’, de fapt, să joace meciuri de trei seturi? Poate că sponsorii au încurajat-o să petreacă mai mult timp în faţa camerelor de filmat”, susțin jurnaliștii de la sursa citată.

Întrebată de ce joacă set decisiv chiar şi în faţa unor jucătoare mult mai slab cotate, Sharapova a negat că ar fi făcut acest lucru intenţionat.

„Am jucat destul de multe meciuri în acest an. Îmi doresc să le fi terminat în două seturi şi să-mi fac viaţa mai uşoară, dar sunt într-o formă fizică foarte bună”, a fost răspunsul Sharapovei.

Maria Sharapova a disputat cele mai multe meciuri de trei seturi în acest an: 23 din cele 49 de partide au avut set decisiv. Dintre acestea, Sharapova a câştigat 11.

Foto: gtrend.info

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.