SOARTA! Băgată în corzi de ANI, Geanina Pistru a fost nevoită să anunţe că viceprimar va fi Bibarţ

SOARTA! Băgată în corzi de ANI, Geanina Pistru a fost nevoită să anunţe că viceprimar va fi Bibarţ

Văzută multă vreme ca favorită a lui Gheorghe Falcă la Primărie, Geanina Pistru, președintele Organizației Municipale a PNL Arad, s-a văzut nevoită să anunțe că noul viceprimar al municipiului Arad și, deci, în pole position pentru funcția de primar după „era Falcă”, este fostul prefect Călin Bibarț.

„Pentru că cele 12 mandate obținute de către PNL în CLM Arad ne conferă o majoritate, este normal ca cel de-al doilea viceprimar să vină din rândul PNL Arad. Astfel, domnul Călin Bibarț va fi viceprimarul municipiului Arad. Avem încredere în domnul Bibarț, iar experiența sa profesională, în special cei trei ani petrecuți în fruntea Instituției Prefectului Județului Arad, cu siguranță îl va ajuta să facă față cerințelor viitoarei funcții. Îi urez succes domnului Călin Bibarț și îl asigur de toată susținerea mea și a Organizației Municipale a PNL Arad!”, a declarat Geanina Pistru.

Aceasta a pierdut întâietatea în ceea ce privește desemnarea succesorului lui Gheorghe Falcă la Primărie, din cauza problemelor cu ANI, care a declarat-o incompatibilă.

  1. Pana acum ai fost sluga lui falca, acum ai devenit sluga lui falca aruncata la gunoi. Multumim pentru activitate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.