Istoricul arădean Antoniu Martin despre „NATO și UE în fața crizei iugoslave”, la un simpozion internațional

Istoricul arădean Antoniu Martin despre „NATO și UE în fața crizei iugoslave”, la un simpozion internațional

Istoricul arădean Antoniu Martin va participa, în data de 1 martie 2017, la un simpozion internațional în cadrul Academiei Militare „Alexandru cel Bun” din Chișinău, în Republica Moldova.

Simpozionul, desfășurat sub genericul „Dezvoltarea armatei naționale în contextul aprofundării reformelor democratice”, se adresează atât specialiștilor militari, cât și istoricilor și experților în probleme de securitate și geopolitică.

Comunicarea prezentată de istoricul Antoniu Martin – „NATO și UE în fața crizei iugoslave” – dorește să înfățișeze maniera în care cele două organisme politico-militare internaționale au contribuit la pacificarea regiunii Balcanilor, în contextul celei mai grave crize de la nivel european de după Războiul Rece.

Antoniu Martin predă în cadrul Academiei Militare a Republicii Moldova cursuri de democrație și totalitarism, de construcție europeană, precum și cursuri de geopolitică și securitate.

  1. domnule profesor nu stiu pe baza caror date si informatii, faceti asemena afirmati dar cu sigurnantza dumneavostra sunteti ori un simplu sustinator al gruparii crimnale NATO si adept al vasalitatii si slugarniceiei U.E ori chiar nu cunosteti nimic despre adevaratele aspecte privind modul si stilul in care se actioneaza impotriva statelor care nu vor sa fie subjugate ori sa devina colonii….nu stiu de unde va informati si documentati dar sigur prin comentariile dv. induceti in eroare tinerii si pe toti cei care va studiaza..afirmatiile si poate chiar intregul material propagandistic la adresa acestor entitati cu adevarat criminale sau inrobitoare pentru romani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.