Adori să citești, dar ai dat și peste cărți care nu ți-au plăcut? Hai să povestim despre ele la „O carte pe lună #9”

Adori să citești, dar ai dat și peste cărți care nu ți-au plăcut? Hai să povestim despre ele la „O carte pe lună #9”

Tema următoarei ediții a clubului de lectură arădean „O carte pe lună” este mai inedită. Și anume, organizatorii Alice-Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs au ales împreună cu participanții să vorbească despre cărțile pe care nu le-au putut termina de citit. 

Dacă până acum am vorbit despre cărțile preferate sau cele care ne-au schimbat viața, acum vom dezbate titlurile care nu ne-au mers la suflet din diverse motive. Fie intriga nu a fost suficient de interesantă, sau cartea abundă în descrieri ori pur și simplu nu ți-a plăcut și nu ai putut să o citești până la capăt.

Întâlnirea va avea loc la cafeneaua-florărie Maison d’Art de pe strada Mihai Eminescu, nr. 8, joi, 26 octombrie, de la ora 18:30 și va fi, ca de obicei, o atmosferă relaxată și informală, unde fiecare este liber să își exprime părerea.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să îți iei cu tine este multă voie bună și, eventual, cartea despre care vei vorbi.

Un participant norocos va pleca acasă cu o carte nou-nouță, cadou oferit din partea organizatorilor, iar mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/530824047255341/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.