Îți place să stai la aer curat și să faci mișcare? Îmbină utilul cu plăcutul și PARTICIPĂ la acest eveniment CARITABIL pentru ANDREI

Îți place să stai la aer curat și să faci mișcare? Îmbină utilul cu plăcutul și PARTICIPĂ la acest eveniment CARITABIL pentru ANDREI

Cazul lui Andrei Pusok, tânărul arădean care se luptă cu o boală nemiloasă, a devenit deja cunoscut în orașul nostru. Andrei a trecut prin trei operații extrem de dificile, realizate la o clinică din Germania, iar acum are nevoie de un tratament foarte costisitor pentru ca se vindeca.

Printre cei care i-au venit în ajutor sunt și cei de la Asociația Sportivă Proactivi pentru Viitor Arad. Ei au organizat un eveniment care va avea loc în 5 mai, într-o zi de sâmbătă, pe platoul din spatele Palatului Cultural pe Malul Mureșului. Cei care vor și pot să îl ajute pe Andrei în lupta sa cu o tumoră la baza craniului, pot face donații cu această ocazie. De asemenea, pasionații de sport pot participa la o cursă de 6 kilometri pe Malul Mureșului. Părinții care vor dona și care vin cu cei mici vor primi și o mică surpriză din partea lui Andrei.

„Ne adunăm toți cei care doresc să îl ajute pe Andrei Pusok. Cei ce doresc să participe la acest eveniment sunt bineveniți. Toți care doresc să ajute cu o donație pentru Andrei Pusok vor putea face acest lucru. Vom avea un loc special amenajat pe platoul din spatele Palatului Cultural pe Malul Mureșului. De asemenea Asociația Proactivi dorește să îi angreneze pe cei doritori de mișcare, astfel că participanții la acest eveniment vor putea efectua și o alergare ușoară, în grup, pentru Andrei. Distanța de alergare este de 6 km pe Malul Mureșului. Așadar să fim împreună PROACTIVI PENTRU ANDREI! Vă așteptăm cu drag și în număr cât mai mare! Persoană de contact, prof Crișan Mircea, tel. 0747335587și Pința Mircea tel. 0747786107!”, spun organizatorii.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/924768884314636/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.