Iubești cititul? Hai la terasă să povestim despre cărțile tale preferate, la clubul de lectură arădean „O carte pe lună”!

Iubești cititul? Hai la terasă să povestim despre cărțile tale preferate, la clubul de lectură arădean „O carte pe lună”!

„O carte pe lună” este un proiect care a luat ființă în Timișoara, la inițiativei Giorgiei Harasim. Clubul de lectură a fost adus în orașul nostru de către doi tineri iubitori de citit, Norbert Szucs și Alice – Catrinel Pușcașu.

Ediția trecută a fost pe placul participanților, desfășurându-se, ca de obicei, într-o atmosferă relaxată și informală, iar nimeni nu s-a simțit „ca la școală”. Dacă luna trecută am dezbătut tema „cărți vs. filme”, luna aceasta, la ediția a VI-a, care va avea loc joi, 27 iulie, la terasa Nerv de pe Malul Mureșului, de la ora 18:30, pasionații de lectură vor vorbi despre cărțile ideale de citit în vacanță, fie că e vorba despre beletristică, biografii sau cărți de dezvoltare personală.

„Iubești cititul, adori cărțile? Ieși din fotoliul super confortabil și vino la noul tău club arădean de lectură să discutăm despre cele răsfoite și iubite! Tema lunii: Lecturi de vară. Da, vrem să discutăm despre cărțile pe care le vei răsfoi pe șezlong, sub lampa de birou sau chiar și la birou, în zilele în care toată lumea e în concediu. Dar ce știu ei? Tu ești în propria ta lume!”, spun organizatorii.

Așadar, dacă vrei să îți petreci după masa într-un mod plăcut și util, împărtășind și altora ce ți-a plăcut și, eventual, ce ai învățat din anumite cărți, ești invitat la „O carte pe lună”!

Participarea este gratuită, iar mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1690627874576914/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.