Iubitul o BĂTEA ZILNIC. Ce a făcut CĂȚELUL ei e de NEIMAGINAT! I-a schimbat viața

Iubitul o BĂTEA ZILNIC. Ce a făcut CĂȚELUL ei e de NEIMAGINAT! I-a schimbat viața

Această tânără frumoasă ascundea un secret oribil. Viața ei era un iad deoarece iubitul ei era foarte agresiv și o bătea mereu. Totul s-a schimbat într-o zi însă, datorită cățelului ei.

Amanda Tromp era controlată și amenințată de prietenul ei, cu care locuia. Deși el o înșela constant, era foarte paranoic că și ea îl înșeală, motiv pentru care o abuza verbal și fizic, de multe ori provocându-i răni grave. Ea a încercat să scape de el, dar nu a putut.

După trei ani de chin, Amanda a adoptat un cățeluș din rasa husky, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. I-a dat numele Kyro, iar acesta era singura ei bucurie.

Într-o zi iubitul ei a devenit din nou violent, dar de data aceasta s-a răzbunat pe patruped, care i-a sărit în apărare Amandei. Acela a fost momentul în care fata nu a mai putut suporta și l-a părăsit.

Amanda

Nu după mult timp a acceptat un job ca fotograf, iar în prezent se bucură de o nouă viață, călătorind împreună cu prietenul și salvatorul ei Kyro în toată lumea, pentru a face fotografii.

Sursa: metro.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.