Iustin Cionca, despre vizita ministrului Sănătății: Un prim pas, necesar dar nu şi suficient

Iustin Cionca, despre vizita ministrului Sănătății: Un prim pas, necesar dar nu şi suficient

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, împreună cu Corina Crişan, manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, au fost, vineri, gazdele unei întâlniri cu Florian Bodog, ministrul Sănătăţii.

Întâlnirea s-a desfăşurat la Spitalul Judeţean, fiind de asemenea prezenţi prefectul judeţului, parlamentari de Arad, rectorul Universităţii „Vasile Goldiş”, directorul DSP Arad, preşedintele CAS Arad, precum şi majoritatea şefilor de secţie din cadrul Spitalului.

Ministrul Sănătăţii a dorit o întrevedere cu medicii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru a lua contact cu condiţiile existente, atât la nivel de resurse umane, cât şi ca dotări şi condiţii de lucru. După întrevedere, ministrul Florian Bodog a vizitat şi câteva dintre secţiile Spitalului, însoţit de conducere şi cadre medicale.

Ministrul Sanatatii la Arad

„Mă bucur că domnul ministru a venit la Arad, a luat contact direct şi nemijlocit cu Spitalul Judeţean şi a văzut situaţia exactă a sistemului sanitar arădean. I-am prezentat doleanţele noastre, nevoile urgente ale Spitalului Judeţean şi am solicitat un sprijin concret, guvernamental, pentru rezolvarea punctuală a solicitărilor. Vizita ministrului reprezintă un prim pas, necesar dar nu şi suficient, dacă această întâlnire nu va fi urmată de o serie măsuri concrete, materializate în alocaţii bugetare”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  1. Multa lume nu-i mai intelege pe cei din PDL(PNL)!!! FALCA la facut praf pe Furau spunand aradenilor sa nu mearga la acest doctor…iar Cionca vrea sa-l puna MANAGER! ce se intelege de aici?????DIVERSIUNE??? sau chiar CJ nu are alti oameni de pus pe functiile de conducere a institutiilor subordonate!

    Raspunde
    • CIONCA SI DACA AR VREA NU ARE PE CINE NUMII DIRECTORI LA SCJU, CA NIMENI NU VREA SA COLABOREZE CU EL! REZOLVAREA: O PUNE PE CRISAN PE TOATE CELE TREI FUNCTII DE DIRECTOR!??ha,ha,ha,

      Raspunde
  2. Pai PNL a dat un comunicat ca PSD nu ajuta cu nimica sanatatea din Arad.Dupa vizita ministrului!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.