Iustin Cionca e supărat: Ca preşedinte al CJA nu va mai putea tăia pensiile şi salariile

Iustin Cionca e supărat: Ca preşedinte al CJA nu va mai putea tăia pensiile şi salariile

Iustin Cionca, favoritul PNL Arad la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, e supărat nevoie mare: Din postura de şef al judeţului nu va mai putea tăia pensiile şi salariile oamenilor.

În aceste condiţii, sperăm să nu atenteze la ajutoarele sociale şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap. Nu de alta, dar a declarat singur şi nesilit de nimeni că este dispus să taie orice! (VEZI VIDEO)

  1. Deci e simplu, votaţi PNL şi Cionca! Tăierile sunt asigurate, clientele penelistă are nevoie de bani şi de unde, de la noi cei proşti. Proşti dar mulţi!

    Raspunde
    • Sunteti multi si prosti ,atunci votati PSD! ca atat stiti de ani buni! Vai si amar de tara asta! Parca acolo sunt cinstitii!!??

      Raspunde
      • Da suntem mulţi şi proşti şi acum vrem capul lui Moţoc. Şi-ţi garantez că-l vom avea, tocmai pentru că suntem mulţi şi proşti şi vom vota PSD.

        Raspunde
  2. jos PNL=PDL niste hoti ordinari care au saracit Romania

    Raspunde
  3. Un partid istoric terfelit de gunoaie Pdl-iste. După ce au distrus și furat tot ce se putea fura fiind sub umbrela PDL, pe care l-au îngropat în urma furturilor și incompetentei au hotărât cu complicitatea liderilor PNL sa continue furtul început. Rușine sa va fie gunoaie ordinare.

    Raspunde
  4. Jos PNL[PDL] oameni buni haideti la vot sa scapam de ei.Uitel si pe increzutul de cionca……

    Raspunde
  5. cionca si gasca lui de derbedei !

    Raspunde
  6. Iustineeee….!Ospatare ospatare adu-n de Dealul mare………!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.