Iustin Cionca: „Invit arădenii la o consultare despre promovarea judeţului”

Iustin Cionca: „Invit arădenii la o consultare despre promovarea judeţului”

Consiliul Judeţean Arad organizează joi, 19 ianuarie 2017, de la ora 16,30, o consultare publică cu toţi cei interesaţi, cu privire la promovarea judeţului Arad.

Potrivit reprezentanţilor CJA, consultarea este inclusă în calendarul discuţiilor referitoare la Strategia de Dezvoltare Turistică a judeţului Arad. Au fost invitate agenţii de publicitate, asociaţii non-guvernamentale, cele două universităţi, dar consultarea este deschisă tuturor arădenilor preocupaţi de acest subiect.

Ne dorim ca Strategia de Dezvoltare a Turismului în judeţul Arad să fie rezultatul unei consultări cât mai largi. Din discuţiile de până acum am centralizat foarte multe iniţiative, propuneri. Mă bucură foarte mult interesul manifestat de arădeni, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

În cadrul consultărilor, Consiliul Judeţean şi-a propus să testeze şi notorietatea brand-ului judeţului nostru („Experienţe Naturale”), urmând să decidă dacă va promova acest brand sau dacă va căuta altul, mai reprezentativ pentru judeţul Arad.

  1. Dragule, este simplu. Primadata pui la punct infrastructura judetului si vei vedea cum se va relansa judetul. Dar pana cand ajung la Budapesta mai repede si mai comod decat la Moneasa , nu avem ce sa deliram si sa ne imbatam cu apa. Primadata STATUL investeste si dupa acea vine si sectorul privat. Nu invers

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.