Iustin Cionca: „Mesajul străzii este unul foarte clar. Oamenii s-au săturat de corupție, de minciună și de hoție!”

Iustin Cionca: „Mesajul străzii este unul foarte clar. Oamenii s-au săturat de corupție, de minciună și de hoție!”

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că cine nu a înțeles mesajul oamenilor ieșiți în stradă, adică schimbarea clasei politice, are o problemă. În acest context, liberalul spune că o soluție pentru a da curs rezolvării acestei probleme stă în organizarea unor alegeri anticipate, pentru ca românii să aibă șansa să aleagă noi parlamentari și să legitimeze o altă clasă politică.

„Din punctul meu de vedere, cine nu a înțeles mesajul celor ieșiți în ultimele două zile în stradă, adică schimbarea clasei politice, are o mare problemă de a percepe lucrurile. Mesajul străzii este unul foarte clar. Oamenii s-au săturat de corupție, de minciună și de hoție! Eu cred că soluția pentru a da curs rezolvării acestei probleme stă în organizarea unor alegeri anticipate. Prin alegeri anticipate, românii ar avea șansa să aleagă noi parlamentari și legitimeze o altă clasă politică. În consecință, dacă vom avea alegeri anticipate, în fața alegătorilor, pentru a le cere votul, pot să vină alți oameni, iar partidele trebuie să aibă grijă cu ce fel de oameni vin în fața românilor”, a declarat Iustin Cionca.

În același timp, prim-vicepreședintele PNL Arad spune că nu înțelege de ce PSD se teme de alegeri anticipate, în condițiile în care se laudă cu o guvernare bună.

„Ceea ce nu pot să înțeleg este de ce cei din PSD se tem de organizarea unor alegeri anticipate!? Aceștia se tot laudă cu cea mai bună guvernare, cu creștere economică, cu foarte multe realizări. Ori, dacă este așa, de ce se tem să vină în fața românilor?”, se întreabă prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

  1. Propun alegeți anticipate,in următoarele condiții :nici un actual sau fost parlamentar sa nu mai candideze la aceste anticipate! Ce Spune-ți dle CIONCA ? Astept sa va pronunțați !

    Raspunde
    • ca sa ajungi eligibil pe o lista trebuie sa cotizezi , iar in momentul in care esti instalat in functie , incepi sa-ti recuperezi suma investita , deci cei care trebuie maziliti in primul rand sant presedintii de partide .

      Raspunde
  2. O idee buna .cred ca ar trebui ,urgent,aplicată!

    Raspunde
  3. chiar asta s-a gasit sa vorbeasca?? sa vina sa ne taie iar salariile? sau pensiile?? deci niciodata nu voi mai vota PDL sau PNL cum e acum!!!!!!!

    Raspunde
  4. Nu se poate legitima o alta clasa politica formata din aceeasi politicieni.Se pare ca ai inteles gresit vocea strazii,aceasta voce ti-a spus si tie dute acasa si lasa locul unuia ne atins de coruptie,minciuna si hotie.

    Raspunde
  5. Daaaaaaa !! noi dorim alti politicieni ,tineri cu viziuni actuale,fara tine CIONCA si toata gasca ta :FALCA,PISTRU,TIPEI.BOGHICEVICI,etc

    Raspunde
  6. Nu ti.e rusine băăă p..ă !!???

    Raspunde
  7. Iustin Cionca!!!Ai perfecta dreptate. SPERAM ca d-le si altii ca d-le sa NU mai veniti sa ne rugati sa va votam…

    Raspunde
  8. Cionca la ce declaratii dai, se vede ca nu ai inteles nimic. Mai mult a inteles Calimente…!!! Nu mai mancati kkt astia de la PNL, ca asa cum ati taiat salariile in care ne-ati spus ca ati facut-o pentru binele nostru (toata lumea tinde spre bunastare), tot asa ati inteles si cu miscarile astea. Sunteti pe alta frecventa din pacate…

    Raspunde
  9. Ce tupeuuu!!!Cionca lasne si pleaca.

    Raspunde
  10. marinica chir nu vi jena sa mai iesiti in fata la cat rau ati faut si inca faceti aradenilor sa va fie rusine si cred ca va venit si voua vremea sa plecat i cu tot cu mafia voastra[geania,falca etc]

    Raspunde
  11. chiar nu iti e rusine la cit ai furat impreuna cu igas si pety ?dute cionca dute …..

    Raspunde
  12. eheeee, CIONCA S-A GASIT SA NE TRADUCA CE CERE STRADA! EL E PRIMUL CARE AR TREBUI SA PLECE! NU A DOVEDIT NIMIC, A FOLOSIT POLITICA DOAR PENTRU SPECULATII FINANCIARE SI POZITIONARI IN FUNCTII ALE ACOLITILOR, DE CARE S-A DEBARASAT LA PRIMA STRIGARE A SEFULUI FALCA! Cel mai bicisnic personaj al politicii aradene!

    Raspunde
  13. esti un tip libidinos si slugarnic.ar trebui sa te retragi acolo la pecica,dar nici pecicanii nu te mai vor !!!!asa ca pleaca…………

    Raspunde
  14. ISTIN ai dreptate .Ai vazut ce scrie strada….sa plecati si voi!!!Va recomand sa cititi o fabula” LUPUL MORALIST „

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.