Iustin Cionca: „PSD sacrifică stabilitatea României și a românilor pentru a satisface mofturile baronilor săi locali”

Iustin Cionca: „PSD sacrifică stabilitatea României și a românilor pentru a satisface mofturile baronilor săi locali”

Nu întâmplător PSD nu alocă fonduri pentru dezvoltarea Aradului, afirmă Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, spunând că baronii pesediști se bat între ei iar în această luptă pentru putere nimeni nu îi bagă în seamă pe parlamentarii PSD de Arad.

„În loc să guverneze țara corect, PSD sacrifică stabilitatea României și a românilor pentru a satisface mofturile baronilor săi locali, fie că sunt de Teleorman, Brăila, Olt, Dolj, Gorj sau alte nuclee dure pesediste”, spune Cionca.

Prim-vicepreședintele PNL Arad susține că „PSD este o trupă de diletanți incapabili să conducă. Au ajuns la putere și nu știu ce trebuie să facă, pentru că nu au competență și nu își asumă responsabilități. Se ascund după comunicate de presă, sunt agresivi, răutăcioși, populiști până dincolo de limita penibilului! Ca să își justifice incompetența, caută să dea vina pe tot felul de dușmani imaginari, de la administrațiile locale liberale la companiile multinaționale, unguri, procurori anti-corupție”.

În final, Iustin Cionca adăugat: „Când nu reușesc să mai dea vina pe nimeni din afara PSD, dau vina unii pe alții. Asta se întâmplă acum între taberele din PSD. Este lupta pentru putere a unor baroni mai interesați să le meargă lor bine decât să îi meargă bine țării”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.