Iustin Cionca: „Reducem numărul directorilor”

Iustin Cionca: „Reducem numărul directorilor”

Motiv de îngrijorare pentru personalul de conducere din cadrul instituțiilor unde Consiliul Județean este acționar, după ce noul președinte al CJ Arad a anunțat că intenționează reducerea numărului directorilor.

Deocamdată, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean (programată să aibă loc joi) se află reducerea numărului de directori la Aeroportul Arad și externalizarea serviciului de securitate. Însă, acesta este doar începutul, susține Iustin Cionca.

„Nu numai la Aeroport îmi propun să scad numărul personalului de conducere, ci și la alte instituții unde Consiliul Județean este acționar. Acolo unde legea ne permite, vom acționa, pentru eficientizarea activității instituțiilor noastre, fie că este nevoie de directori mai puțini, fie că sunt necesari mai mulți. Scopul meu nu este să concediem sau să angajăm, de dragul concedierilor sau angajărilor, ci să stimulăm performanța, la nevoie chiar punându-i în competiție pe oameni”, a subliniat președintele Consiliului Județean Arad.

Reducerea numărului de directori de la Aeroport va fi supusă votului în plen în ședința de joi a Consiliului Județean.

  1. incepe si asta ca si mentorul lui Falca, cu prima data ordine. apoi … prapadul!

    Raspunde
  2. asteptam reducerea numarului directorilor de la compania de apa, ca acolo 90% sunt directori si consilieri

    Raspunde
  3. AI GRIJA DE MOSNEAG,CA TE ….GOGU!

    Raspunde
  4. D-le CIONCA te rugam sa nu uiti de”compania de apa”ca e fulll de directori.

    Raspunde
  5. Bai nu fi prost, asa de la inceput… nu iti da voie falca sa umbli la pusculita!!!!!!!!!!! In ceea ce priveste Aeroportul Arad, directorii de acolo poate ar trebui sa aduca inapoi banii primiti in ultimii 5-6 ani deoarece nu au produs nimic!!!!!!!!!! Doar datorii! Multumim Mosneag, mare director.

    Raspunde
  6. nu fiti naivi
    vor venii unul cate unul la usa noului stapan sa pupe mana
    si nu se va schimba nimic , doar ca acest individ va dori asa cum e normal sa-si primeasca sio el o partea din prada !

    Raspunde
  7. CIONCA ai inceput cu minciuni,nu schimbi directorii,le schimbii numele!functiei.APROPO,dar nu tu faci asta ci ministerul…jegule.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.