Jandarmii arădeni şi pădurarii au stopat o tentativă de BRACONAJ

Jandarmii arădeni şi pădurarii au stopat o tentativă de BRACONAJ

Doi bărbaţi au fost prinşi la vânătoare şi le-au fost confiscate armele şi muniţia pentru că nu deţineau autorizaţii. S-a întâmplat marţi, 20 septembrie, pe raza ocolului silvic Valea Mare.

Bărbaţii au fost depistaţi de în jurul orei 20, pe fondul de vânătoare Recea, de jandarmi ai Grupei de Supraveghere și Intervenție Săvârșin împreună cu lucrători ai ocolului silvic. Bărbații, cu vârsta de 27 și 45 de ani, domiciliați în comuna Birchiș, aveau asupra lor arme de vânătoare, cartușe, proiectoare și cuțite de vânătoare.

„Persoanele depistate nu aveau autorizații de vânătoare individuale sau colective, eliberate în condițiile legii de către gestionarul fondului cinegetic. Obiectele găsite au fost ridicate în vederea confiscării și predate Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Arad, împreună cu actele de sesizare pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată într-un comunicat de presă al jandarmilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.