Johannis – Prostime 1 – 0

Johannis – Prostime 1 – 0

Chiar dacă titlul sugerează faptul că un meci este în desfășurare, realitatea este mult peste această imagine. Nu este un meci propriu-zis, ci doar o ieșire la suprafață a unui aisberg ce a stat aproape în întregime scufundat în noiembrie 2012. Înainte de orice s-ar mai putea întâmpla rău în această țară, spun cu tărie că individul trebuie dat afară și postul să fie vacantat până la rescrierea unei alte Constituții.

Datele de care dispunem în ceea ce privește „starea națiunii” arată cel puțin îngrijorare. Omul acesta a fost impus și apoi i s-a făcut pârtie pentru cea mai înaltă funcție în stat de către servicii care au speculat o psihoză fabricată brusc, românilor. Vorbesc despre acel popor menținut într-o stare de „bălit” precum câinele savantului rus.

Hanți, pe numele de scenă, vorbește despre toleranța pe care el o asimilează cu un fel de „s-o lăsăm baltă” pe asta cu familiile. 3 milioane de rămâni, mulți dintre aceia care l-au votat spun rât că nu vor accepta o astfel de toleranță iar el, mult mai presus decât ei, ne dă peste bot cu gândirea-i merkeliană. Nesimțirea este cuvântul potrivit pentru el, care după ce s-a văzut cu sacii în căruță găsește cu cale să spună că nu are a-i răspunde unui președinte de comunitate evanghelică. Deci, celui care reprezintă un mare număr de creștini i-a dat cu flit el, marele strateg care a dat românilor „guvernul meu” unul dintre cele mai slabe și rușinoase guverne de după 1990. Este același care în urmă cu ceva timp comenta că nu-i place decizia instanței din Brașov care i-a luat casa de pe urma căreia făcea bani la „foc automat”.

Continui să cred că vina românilor nu constă în faptul că au ales prost și de această dată, ci că se lasă în continuare manipulați de oameni cărora nu le pasă de ei și de țara asta. Nu vorbim despre o conspirație mondială, dar ne este tot mai clar faptul că românii, spre deosebire de alte popoare din Europa, supără pe mulți doar prin existența lor într-un spațiu destul de vast care ar merita, zic ei, alți locuitori, sau alți beneficiari ai resurselor, mai bine zis.

Hos Johannis….

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.