Justin Bieber merge, în sfârșit, la PSIHOLOG. Cât dă pe o şedinţă!

Justin Bieber merge, în sfârșit, la PSIHOLOG. Cât dă pe o şedinţă!

După o perioadă zbuciumată în care a fost acuzat de atac asupra unui paparazzo și curse ilegale de mașini, Justin Bieber a decis, în sfârşit, că are nevoie de ajutor specializat, aşa că a apelat la un psiholog.

Artistul în vârstă de 20 de ani a ales să meargă la o celebritate din domeniu – psihologul John Kenyon, care îl taxează cu aproape 1.000 de dolari pe şedinţă. Sunt zile în care vedeta face chiar două şedinţe.

Cei doi se întâlnesc față în faţă atunci când este posibil, iar când programul nu îi permite cântăreţului să meargă la cabinet, şedinţele se ţin prin Skype, a povestit un apropiat de-al artistului, conform ContactMusic.

Mama cântăreţului, Pattie Mallette, în vârstă de 39 de ani, a fost cea care a insistat că Justin să meargă la un specialist, după ce acesta a petrecut o vreme în spatele gratiilor.

Justin Bieber are nenumărate procese în prezent, americanii semnând chiar o petiţie prin care îi cereau lui Barack Obama să îl deporteze, cerere care a fost postată pe site-ul Casei Albe.

Foto: hollywoodlife.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.