Klaus Iohannis „la duel” cu Simona Halep

Klaus Iohannis „la duel” cu Simona Halep

Președintele ales al românilor se va „duela” cu tenismena Simona Halep în meciul anului care ar putea avea loc în primăvara lui 2015.

Cel puţin asta susţine Marius Vecerdea, antrenorul care este alături de Klaus Iohannis de câțiva ani buni.

„Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă. Va fi un meci cu siguranţă inedit. Scopul este bineînţeles cel de promovare al tenisului în rândul copiilor”, a declarat tehnicianul pentru „Ora de Sibiu”.

Vecerdea susţine că Halep şi Iohannis şi-au dat acordul pentru această întâlnire şi nu rămâne decât să îşi facă timp pentru a juca unul împotriva celuilalt.

Simona Halep l-a provocat pe Iohannis să vină la meciul de Fed Cup al României cu Spania, programat în perioada 7-8 februarie la Galaţi, pentru a cânta imnul naţional alături de jucătoarele din echipa noastră.

Preşedintele ales a acceptat provocarea, iar de aici până la ideea unui meci demonstrativ între cei doi nu a mai fost decât un pas.

Antrenorul lui Iohannis, Marius Vecerdea, a fost cel care a discutat cu preşedintele şi cu Halep, obţinând acordul ambilor.

Partida urmează să aibă loc, cel mai probabil, în Sibiu.

Foto: mondonews.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.