Klaus Iohannis vine la Arad. Ce va face președintele în orașul nostru

Klaus Iohannis vine la Arad. Ce va face președintele în orașul nostru

Preşedintele României a fost invitat la Arad, unde urmează să participe la Târgului Economiei Arădene.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat la deschiderea Târgului Economiei Arădene. Evenimentul se va desfăşura în cadrul „Săptămânii Economiei şi Culturii Arădene”, în luna mai. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad.

„Evenimentul va cuprinde o serie de acţiuni de mare anvergură şi impact, dintre care enumerăm: expoziţia «Branduri Arădene de Succes», conferinţa internaţională: «Viitorul economiei europene între Brexit şi Noul Drum al Mătăsii», Gala Diplomaţiei la Arad, reuniunea oraşelor înfrăţite, partenere şi prietene cu Aradul, Învăţământul academic arădean în context european”, afirmă organizatorii.

Expoziţia se va întinde pe o suprafaţă totală de 44.500 de metri pătraţi (4.500 mp în trei hale acoperite, 40.000 mp în aer liber) la Expo Arad Internțional, cel mai mare complex expoziţional din România din afara Capitalei.

„Am invitat la Târgul Economiei Arădene diplomaţi, oameni de afaceri, oficialităţi ale administraţiei centrale şi locale, oameni de cultură şi personalităţi din sfera academică din România, Republica Moldova, Republica Populară Chineză, Turcia, Germania, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia, Austria şi Marea Britanie. Va fi un eveniment de anvergură, în care aducem în faţa arădenilor produsele industriei locale, să demonstrăm că industria Aradului este performantă şi competitivă la nivel european”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca.

FOTO: ARHIVĂ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.