„Kuki”, AMENDAT de poliţişti pentru parcarea de pe Eminescu

„Kuki”, AMENDAT de poliţişti pentru parcarea de pe Eminescu

Conducătorul autoturismului parcat neregulamentar pe strada Eminescu a fost sancţionat de poliţiştii Serviciului Rutier.

Potrivit Claudiei Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, conducătorul auto a fost amendat cu suma de 580 de lei şi s-a ales şi cu trei puncte de penalizare.

În altă ordine de idei, contactat de către noi, conducătorul auto A. D. C. a precizat că nu a parcat neregulamentar ci doar s-a ferit pentru a face loc unei ambulanţe.

Trebuie să facem însă precizarea că în momentul în care am realizat noi fotografiile pe strada Eminescu nu era nici o ambulanţă.

Pe de altă parte, A. D. C. nu este singurul care parchează aiurea pe strada respectivă, în vizorul nostru fiind şi alţi conducători auto.

  1. Bravo. Faceții celebrii dacă asta cauta !

    Raspunde
  2. „conducătorul auto A. D. C. a precizat că nu a parcat neregulamentar ci doar s-a ferit pentru a face loc unei ambulanţe”
    un vechi proverb spune ca, „cine minte si fura”…

    Raspunde
  3. Nu era nici o ambulanță, săptămâna trecută vineri a fost asta,am trecut pe acolo si nu am văzut nici o ambulanta,nu era pusa nici macar pe avarii masina.Rusine

    Raspunde
  4. Kuki asta se crede Dumnezeu in Arad.

    Raspunde
  5. 580 de Ron ii o nimica toata.De s-ar pune un 0 dupa si mai multe puncte de penalizare probabil ar fi alta mancare de peste.In Ungaria nu ar face asa ceva,insa la noi amenzile sunt micute,asa mici de abia le vezi…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.