Kuki are BANDĂ SPECIALĂ iar Blidar LINIE DUBLĂ! Pentru MILIONARII Aradului ORICE e POSIBIL

Kuki are BANDĂ SPECIALĂ iar Blidar LINIE DUBLĂ! Pentru MILIONARII Aradului ORICE e POSIBIL

Un arădean reclamă faptul că patronul unei celebre firme de pompe funebre are bandă specială de încadrare la stânga iar Valer Blidar, patronul de la Astra Vagoane Călători, „taie” fără nici o problemă dubla linie continuă în faţa sediului firmei sale.

„Ce oraș trist, în care puțin-milionarul Kuki are bandă specială de încadrare la stânga și multimilionarul Blidar are linie dublă continuă. Domnul Blidar era în prima mașină care a făcut stânga (în același loc) și se uita descumpănit, de pe trotuar, cum o claxonez pe a doua”, a spus Răzvan Anghel într-o postare pe Facebook.

https://www.facebook.com/razvananghel3/posts/10154412090618907?pnref=story

  1. Căcat , asta ne intristează pe noi ??? Nu mai avem loc unii de alții, nație de inturbinați.

    Raspunde
  2. asteptam reactia politiei. amenzi, carnetul suspendat, tot tacamul. pariu ca nu se intampla nimic????

    Raspunde
    • Ce reactie cind astazi peste 10 persoane au cazut prada tiganilor pe strada Tudor Vladimirescu ,toti cioroi gabori in masini cu numere maghiare si lituaniene rascolesc Aradul in cautarea prazi.Parfumuri contrafacute si marfa de rahat toate parafate de ANAF spre vinzare .

      Raspunde
  3. Normal ca asteptati nuna rau,permis suspendat bla bla bla decapitat daca se poate.

    Raspunde
  4. e simplu. amendati si cu permisul luat

    Raspunde
  5. Sunt curios cîți din toți care comentați aici nu ați călcat si voi linia continuă !! Sau alte abateri neregulamentare de circulatie!! Regulamentarilor!! daca nu era vorba de . Blidar nimeni nu zicea nimic. Stati o zi acolo sa vedeți cei care lucrează la depoul automotoare pe unde intra. Si cei de pe str egalitati cum intra stânga spre centru !!!

    Raspunde
  6. va mai mirati ca blidar prefera sa circule cu beliskopterul,citind comentarile te mai miri ca romania este o tara de cacat cum adica sa treci pe banda continua?legea este lege ptr toti intr-o tara civilizata si blidar intr-o tara mai barbara era impuscat pe stadion la ce noroc are la 6/49

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.