La Arad a apărut un nou partid: PMPDL!

La Arad a apărut un nou partid: PMPDL!

Disidenţa PDL Arad continuă în raport cu conducerea centrală

Disidenţa PDL Arad continuă în raport cu conducerea centrală a partidului, chiar şi în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Cel puţin aşa afirmă gura lumii cea slobodă, atrăgând atenţia asupra unui afiş electoral (foto) al PDL Arad, în care apar candidaţii la alegerile europarlamentare Iustin Cionca şi Gheorghe Falcă.

Din afişul cu pricina lipseşte cu desăvârşire culoarea portocalie care i-a consacrat pe democrat-liberali, dar apar, obsesiv, verdele şi albastrul, culori caracteristice Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Motiv pentru care gura lumii propune ca la Arad PDL să se numească PMPDL!  Nu de alta, dar să nu se işte confuzii! Şi contuzii (post-electorale)!

  1. sa se numeasca PLM-DP

    Raspunde
  2. anonimul aradean 30 aprilie, 2014, 10:36 pm

    mai bine PMPLU si poti sa-l citesti PAMPALAU !

    Raspunde
  3. Desi in afis Falca e pe planul doi el este mult mai departe de orice realitate politica.In ce priveste culorile,fundalul ar fi trebuit sa fie negru, pentru a reprezenta situatia actuala a aradenilor.

    Raspunde
  4. partidul pampalailor. o sa va mai voteze dracu

    Raspunde
  5. PDL=talhari!!!
    Cionca fura in continuare!!
    Cand a fosprimar fura terenuri agricole! – le vindea clandestin, falsifica acte cadastrale!!
    Dupa ce a ajuns parlamentar Talharea in continuare!! A incasat 1,5 millioane de € spaga de la autostarda Pecica-Nadlac. Cu Pistru luau 125 €/m2 adica 1.250.000 € / Hectar. Profita si din ferma de bivoli la Pecica sute de mii €. Profita la negru si din proiectul de modernizare al localitatii Pecica. Cand un pic „pilit” se lauda ca el nu mai are nevoie de bani ‘are destul pt. 5 vieti” in viata lui- el doreste putere, dominantie peste tot si toti. Ar fi un dictator perfect !! Se duce in vacanta in statele unite cu Pistru care este un hot si mai mare si acolo isi planifica talhariile lor! Dominlor va dorim o viata scurta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.