La Arad Plaza calitatea și siguranța sunt la cotele cele mai înalte

La Arad Plaza calitatea și siguranța sunt la cotele cele mai înalte

Ca urmare a articolelor publicate de site-ul nostru în care se punea sub semnul întrebării respectarea normelor de protecţia muncii pe şantierul celui mai modern bloc din Arad, conducerea Wallberg Properties a reacţionat, oferindu-ne o poziţie oficială:

La Arad Plaza calitatea și siguranța sunt la cotele cele mai înalte

Arad, 10 aprilie 2017 – În urma publicării unui material care – printr-o fotografie făcută de un cititor anonim – pune în discuție respectarea normelor de protecție a muncii la cea mai nouă și mai importantă investiție a grupului Wallberg, dorim să asigurăm încă o dată publicul, și pe această cale, că la Arad Plaza calitatea și siguranța sunt prețuite și respectate cu strictețe.

Proiectul nostru vizează excelența, fiind gândit și elaborat în termeni de calitate superioară, premium, de către profesioniști de cel mai înalt nivel. Clienții și partenerii noștri, aici incluzând și instituțiile de avizare și control, cunosc foarte bine profilul și rezultatele muncii și investițiilor noastre, astfel că orice apel sau recurs la profesionalismul și vigilența acestora, fie și prin media sau social-media, ne ajută să subliniem și să confirmăm o realitate incontestabilă.

La Arad Plaza normele de protecție a muncii sunt respectate cu strictețe, verificate și, desigur, avizate de instituțiile abilitate. Mai mult, Arad Plaza este unul dintre puținele șantiere în care lucrările se desfășoară sub un control riguros în ceea ce priveste atât siguranța, cât și calitatea lucrărilor. Așa cum standardele noastre de calitate și de calificare a celor care muncesc pe șantierele noastre depășesc cu mult alte proiecte similare, la fel stăm și în ceea ce privește normele de protecție și de siguranță a muncii.

Referitor la fotografia publicată cu ajutorul unui cititor newsar.ro, muncitorul surprins în cadru este ancorat de cablul de siguranță instalat la finalizarea acelui nivel.

Mulțumim redacției Newsar atât pentru preocuparea deosebită acordată proiectului nostru, cât și pentru amabilitatea de a publica replica și explicația noastră.

Pentru orice alte lămuriri, îi rugăm pe cititorii dumneavoastră să ne viziteze la sediul nostru din str.Corneliu Coposu nr.24C, dar și pe siturile fizice și virtuale ale proiectului Arad Plaza, la locatia constructiei situata pe bulevardul Revolutiei nr.52-54, sau la www.aradplaza.ro.

Dorin Cura,
Head of Marketing and Sales
Wallberg Properties
www.wallberg.ro”

Faptul că pe şantierul Arad Plaza se respectă normele de protecţia muncii a fost certificat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă, instituţie care s-a sesizat din oficiu ca urmare a articolelor scrise de noi:

ITM s-a sesizat în cazul Arad Plaza. Ce au constatat inspectorii de muncă

  1. […] La Arad Plaza calitatea și siguranța sunt la cotele cele mai înalte […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.