La Arad, PSD a „refăcut” USL! Nu cu PNL, ci cu ALDE

La Arad, PSD a „refăcut” USL! Nu cu PNL, ci cu ALDE

Surpriză în conferinţa de presă a social-democraţilor arădeni: Alături de deputatul Dorel Căprar, senatorul Mihai Fifor şi consilierul municipal Adrian Todor a apărut deputatul liberal-democrat Mihăiţă Calimente, preşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE Arad. PSD şi ALDE au dorit, astfel, să transmită un mesaj legat de colaborarea în Consiliul Judeţean Arad, Consiliul Local Municipal şi Parlamentul României.

Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, a declarat că-şi doreşte, alături de „partenerii de la ALDE”, să obţină un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare, care să le permită să guverneze împreună.

La rândul său, deputatul Calimente a spus că la Arad cele două partide trebuie să fie foarte atente, „pentru că aici ştim cu cine aveam de a face (n.r. – trimitere la PNL)”.

Mihăiţă Calimente nu ratat ocazia de a-l ataca pe primarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, după ce, susţine deputatul, edilul-şef al Aradului l-ar fi criticat într-o postare pe Facebook.  „Într-o postare pe Facebook, primarul Aradului m-a acuzat că m-am împotrivit achiziţionării tramvaielor de la Astra Vagoane”, a spus Calimente, afirmând că nici pomeneală de aşa ceva. Mai mult decât atât, deputatul i-ar fi recomandat chiar şi primarului din Timişoara, Nicolae Robu, să achiziţioneze tramvaie de la Arad. „Îşi închipuie că toţi sunt mici şi meschini, ca el”, a concluzionat Calimente, cu trimitere la Falcă.

Deputatul a vorbit şi despre primenirea PNL, spunând că Gheorghe Falcă este „tatăl tâlharilor” iar „elevul său Glad Varga a învârtit toţi banii «negri» din Primărie”, enumerând funcţiile pe care acesta din urmă le are la diferite ONG-uri.

  1. s-a dus dracului votul pentru alde…

    Raspunde
  2. Partea proastă e că atunci când va cădea falcone(nu mai e mult) ,îl va băga în căcat până-n gât și pe ciudatu ăla cu freză de oblio și curu nare(varga). Da stiți cum se zice…ce-ți faci cu mâna ta….Cât despre apariția lui calimente cu psdul….nu mă mai miră nimic după ce defilează cu papagalul care l-a țepuit in afacerea cu vermorelul….

    Raspunde
  3. despre psd arad aveam o parere relativ ok…dar acum sa vad ca va asociati cu un asemenea specimen precum Calimente…e deplorabil. sa il voteze bulgarii ca noi nu. vai si amar

    Raspunde
  4. daca nu mergeti la vot favorizati PSD !

    Raspunde
  5. Postacii PDListi si Ciupeisti la datorie.
    Nu stiu de ce va agitati cu Calimente, Galis, etc.
    Mergeti linistiti si votati PDListii vostri de suflet , ca sunt chiar oameni deosebiti, cred ca sa demonstrat in ultimii 12 ani si v ati scos. Veti trai mai departe in mediocritate si mizerie in oraselul nostru minunat european . La vot

    Raspunde
  6. Corleone, vad ca sti putin si scrii mult. Lasa, nu te necajii , cand cresti mare o sa pricepi si tu cate ceva din ce se petrece in oraselul tau.

    Raspunde
  7. Eu am votat intodeauna PSD , insa daca va mai stricati imaginea cu acest Calimente ma voi razgandi !

    Raspunde
  8. e ok, ce voturi ati mai avut, le mananca Lia Ardelean si pe acelea, bafta la toata lumea !

    Raspunde
  9. ah – alta manca de peste, respect doamnei Lia Ardelean, toata sustinerea noastra

    Raspunde
  10. Calimente asta e ala de doarme in Parlamentul Romaniei , pe bani foarte multi ! si ala ce vrea sa fie votat de bulgari , cu el in frunte …ALDE Arad va avea ….2, 5 puncte…procentuale …of…of !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.