La Arad se construiește cel mai mare centru regional de distribuție a carburanților din Vestul României

La Arad se construiește  cel mai mare centru regional de distribuție a carburanților din Vestul României

O importantă companie petrolieră va construi în Grădiște cel mai mare centru regional de distribuție a carburanților din Vestul României, a anunțat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Potrivit edilului șef, în susținerea acestei investiții și pentru dezvoltarea pe viitor a zonei industriale respective, Primăria va realiza modernizarea străzii Cometei, pentru a crea un nou drum de acces direct la șoseaua de centură. Declanșarea procedurilor pentru exproprierea terenurilor de pe traseul noului drum va fi supusă aprobării Consiliului Local săptămâna viitoare. Primarul a precizat că fondurile pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor vor fi alocați în acest an în bugetul local.

„Această investiție de peste 17 milioane de euro și parteneriatul cu municipalitatea demonstrează că Aradul este în continuare atractiv pentru investitori, că Aradul reprezintă un mare hub atât pe zona de transporturi cât și pe zona de logistică”, a spus Gheorghe Falcă.

  1. Bravo .La 500 de metri de casele din Gradiste si in jur de 1000 de Micalaca.Sper ca cei de la mediu sa-si faca treaba de data asta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.