La Arad, USL TRĂIEŞTE! Preconizata schimbare a directorilor liberali DINAMITEAZĂ relaţiile în USD

La Arad, USL TRĂIEŞTE! Preconizata schimbare a directorilor liberali DINAMITEAZĂ relaţiile în USD

La Arad, USL trăieşte, dacă ar fi să ne luăm după faptul că mai multe instituţii deconcentrate sunt conduse, încă, de directori liberali. Nu pentru mult timp, însă, potrivit surselor noastre din USD (PSD-PC-UNPR), pentru că se pregăteşte schimbarea respectivilor directori, cu oameni provenind din rândurile celor trei partide.

Numai că lucrurile nu sunt chiar atât de simple, date fiind pretenţiile pe care PC şi UNPR le au – de aici şi întârzierea în ceea ce priveşte schimbarea directorilor liberali.

Primii vizaţi de schimbare sunt Caius Parpală, de la Apele Române, şi Gheorghe Pele, de la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare. Ambii au cochetat în trecut cu PSD, dar asta nu pare să-i ajute prea mult. Nici chiar preconizata trecere a lui Gheorghe Pele la Partidul Liberal Reformator al lui Tăriceanu, unul filopesedist, nu-i poate salva acestuia scaunul. Vizaţi să-i înlocuiască sunt Florin Tripa şi Ilie Cheşa.

Alte instituţii pe care social-democraţii şi aliaţii lor au pus ochii sunt Direcţia Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM). Acolo lucrurile sunt puţin mai complicate, pentru că Viorel Agud a fost reinstalat director la DSVSA prin hotărâre judecătorească iar Valentin Vanci, dincolo de rezultatele deosebite avute în carieră, şi-a câştigat postul de şef al ITM prin concurs.

O mare problemă o reprezintă Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, unde locul lui Adrian Nogea este râvnit atât de PSD cât şi de PC. De o importanţă deosebită, şefia APDRP reprezintă un adevărat cui al lui Pepelea în relaţiile dintre PSD şi PC, pentru că, în rest, conservatorii, dar şi uneperiştii, se mulţumesc cu poziţii de mâna a doua.

În concluzie, se poate spune că la Arad USL trăieşte iar USD nu prea…

  1. la Arad suntem batuti in cap. aici traieste si alianta PDL-PPDD-UDMR!

    Raspunde
  2. zici ca alianta PDL-PPDD-UDMR, de fapt asa ceva nu exista , la arad falca este singurul baronul local , iar toti cei care fac parte din gasca lui sint de fapt in partidul PDL aripa falca , pentru ca acesta este singurul partid existent in arad , iar faptul ca unii indivizi care fac parte din aceasta grupare mafiota , au candidat pe lista altor partide ,fraierindu-si alegatori arata de fapt nivelul de inteligenta a celor care i-au votat

    Raspunde
  3. CIUMPALACII ROSII 16 iulie, 2014, 6:54 pm

    Nu va ingrijorati prea tare…..se schimba niste neprofesionisti si incompetenti cu alti neprofesionisti si incompetenti! Dar pre directorul liberal de la RAR Arad,tov.Calb Calin ,l-au uitat?? Ca asta si-a platit la greu numirea facuta de Falimente prin trafic de influenta……alo,DNA Arad,se aude??!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.