La bulivar, stewardeso, la bulivar!

La bulivar, stewardeso, la bulivar!

De multã vreme umblã vorba-n târg despre viața sentimentalã a primarului nostru mult hulit, Gheorghe Falcã. Cã cu cine se mai dã-n iatac, cu cine se mai dã-n cãluți sau montaigne russe, cu cine mai schiazã în tandem sau cu cine mai face înot sincron prin Caraibe. Mulți, majoritatea arãdenilor, sunt tentați sã spunã cã cu nevasta. Da, suntem în asentimentul dumneavoastrã. Întrebarea este: cu nevasta cui?

Documentele (mã rog, simple  înscrisuri, dar cu valoare oficialã) ne aratã o serie largã de coincidențe, începând cu biletele de avion și continuând cu ecusoanele.

În primul rând, biletele de avion sunt datate diferit. Deh, primarul are agendã încãrcatã, mai întârzie și prin alte pãrți. Și-apoi, cum era sã dea nas în nas cu vreo stewardesã cunoscutã care sã-l vadã-n cuplu dar nu cu… cuplajul obișnuit? Așa cã, o marjã de siguranțã de vreo patru zile e numa’ bunã.

Apoi, e… ecusoanele. Or fi ele, ecusoanele douã, adicã mai multe, dar dacã e vorba de cuplu, apãi e numai unul, și-atunci vorbim de cuplul care este. Clar, nu?

Pânã la urmã, ce ne complicãm atât. Cum am spus, acte, nu vorbe. Adicã actele vorbește, esplicã și ne aratã negru pe alb (cu nuanțe roșii, verzi sau roz, dar tot negru pe alb se numește) cã Falcã a fost însoțit într-o vizitã de lucru de o persoanã femininã care, din câte știm, nu e angajatã la Primãrie.

bilete Falca

Sursa: Flacăra Roșie

  1. Familistu Falca ne vorbeste cat de importanta este familia pentru el……..Rusineeeee…..

    Raspunde
    • Invidiosule, invidiosilor (ma includ pe mine). Va dati seama ce inseamna sa te cuplezi „in patria di amore”, in Italia, in tara celor mai faimoase povesti de dragoste? Of, of si eu am sa mor fara sa fi cunoscut acel farmec. Daca n-am reusit sa devin primar,chiar nu merit.

      Raspunde
  2. Două bilete de avion banale. Doar în capul vostru (pătrat) se iscă scenarii adulterine. Fraierilor, nici măcar haz nu aveţi!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.