La fiecare două minute un arădean CĂLĂTOREŞTE FRAUDULOS cu tramvaiul

La fiecare două minute un arădean CĂLĂTOREŞTE FRAUDULOS cu tramvaiul

Tot la două minute un arădean călătoreşte fraudulos cu tramvaiul – aceasta este concluzia care s-a desprins în urma unei acţiuni de control efectuată luni de Poliţia Locală Arad pe mijloacele de transport în comun, în două puncte: la Ziridava şi la Boul Roşu.

Astfel, potrivit directorului Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur, în intervalul orar 12-15 au fost depistaţi 90 de arădeni care circulau cu tramvaiul fără bilet. „Rezultă o medie de 30 de călători pe oră. Adică unul la fiecare două minute”, a spus Viorica Graur.

Călătorii surprinşi fără bilet au fost sancţionaţi contravenţional.

  1. La cati bani dam pe bilete ar trebui sa ne asigure niste conditii mult mai bune.Asa ca sa nu se mire nimemea ca se circula fara bilet pentru conditiile actuale as da maxim 1 leu pe bilet.

    Raspunde
  2. La cati bani dam pe bilete ar trebui sa ne asigure niste conditii mult mai bune.Asa ca sa nu se mire nimemea ca se circula fara bilet pentru conditiile actuale as da maxim 1 leu pe bilet.

    Raspunde
  3. Bine ca avem fabrica de tramvaie in Arad si in circulatie sunt tramvaie cumparate de la nemti pe care ei nu le mai folosesc si la preturi exorbitante.
    Mare rusine.

    Raspunde
  4. avem Imperio de 1milion de Euro :)))) nu stiu ce costa atat…..insa nu se poate cumpara bilete de la fiecare statii…aparatu cateodata nu functioneaza….aiurea

    Raspunde
  5. Ce ne facem cu statiile in care nu ai de unde sa iti cumperi bilet?
    Eu spre exemplu sunt obligat sa merg o statie pe jos pentru a-mi cumpara bilet.Nu mi se pare normal.
    Pornind din Gai si pana la Fortuna,in 4 din 6 statii nu ai de unde sa iti cumperi bilet si intr-una gasesti bilet rar si foarte rar.
    In alta ordine de idei,din Micalaca si pana in Gai pot veni cu un singur bilet pentru ca sunt automate.Din Gai si pana in Micalaca trebuie sa imi fac 2 bilete pentru ca toate tramvaiele cu numarul 6 au compostor care perforeaza biletul.
    Iertat sa-mi fie,dar eu din Gai si pana la Fortuna nu compostez biletul tocmai din motivul acesta.

    Raspunde
  6. Intr-o tara normala si civilizata transportul este gratuit

    Raspunde
  7. pe ghioroc le dau eu bilete,doar no sa i duc pe gratis,mai bn ma folosesc eu decat sa circule pe gratis ordinarii.linia 11 sunt in fiecare zi-ka is pilos si fac ciubuc 1 milion.

    Raspunde
  8. Ba zdremtelor. adica cum adica maaaaa
    nu va mai cumparati niciun aradean bilet de tramvai. nu merita zdreamta asta de stat jegos infect comunist.
    mai bine le da-ti aia 2 lei la controlori si va lasa in pace. va spun din proprie experienta… daca si controlorii iau MITA : 2RON inseamna ca intradevar romania cu R mic este o groapa a saraciei si tristetii. ca o gaura neagra.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.