Laboratorul de analize al Policlinicii AS a împlinit 10 ani de activitate

Laboratorul de analize al Policlinicii AS a împlinit 10 ani de activitate

Laboratorul de analize al Policlinicii AS a împlinit anul acesta 10 ani de activitate pe piaţa arădeană, timp în care am fost într-o continuă dezvoltare, datorită îmbunătăţirii de la an la an a capacităţii tehnice şi a rigurozităţii calităţii analizelor dată de acreditarea RENAR, pe care am obţinut-o încă din anul 2010.

Datorită numărului mare de solicitări din partea pacienţilor noştrii, am deschis cel de-al doilea laborator de analize al Policlinicii AS în Arad, venind în întâmpinarea pacienţilor cu o gamă mai variată de analize medicale, datorată dotărilor tehnice avansate, cuprinzând analizoare complet automate pe toate sectoarele laboratoarelor.

Astfel, dorim să informăm pacienţii că în momentul de faţă laboratorul nostru ocupă locul doi în ierarhizarea laboratoarelor din judeţul nostru, în felul acesta, având un plafon mai mare, dăm posibilitatea pacienţilor să beneficieze de analize medicale compensate de CAS toată perioada lunii.

Laboratoarele noastre au un program de activitate de luni până vineri, de la ora 7,30 la 19 iar sâmbăta de la 8 la 14. Venim în sprijinul pacienţilor noştri prin faptul că efectuăm recoltări în tot acest interval orar, cu respectarea protocoalelor de recoltare.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul policlinicii: www.policlinica-as.ro, sau la telefon nr 0357-91, 0357803333.

Adresa noastră: Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 56 (în faţa stadionului UTA).

(P)

  1. La multi ani , cu realizari cat mai multe !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.