LACĂT pe o FABRICĂ importantă! Sute de angajaţi CONCEDIAŢI

LACĂT pe o FABRICĂ importantă! Sute de angajaţi CONCEDIAŢI

Peste 200 de angajaţi ai singurei fabrici de zahăr din vestul ţării vor fi concediaţi, după ce patronii germani ai acesteia nu s-au înţeles la preţ cu un grup de cultivatori care dorea să o preia.

Măsura îi afectează în special pe cultivatorii de sfeclă de zahăr din judeţele Arad, Bihor, Timiş şi Satu Mare, care nu vor mai avea unde să-şi vândă marfa.

Partea germană a invocat nerentabilitatea fabricii din Oradea, care cumpără sfeclă de pe piaţa românească cu peste 500 de euro/tonă, în timp ce în Germania sau Polonia preţul acesteia este de numai 320 de euro/tonă.

Închiderea fabricii este planificată pentru primăvara acestui an.

Sursa: Realitatea TV

  1. Manevra si asta sa putem importa din Germania. Asa au facut cu toate si acum cumparam ca disperatii din supermarketuri doar chimicale. Statul are de castigat pe termen lungdeoarece media de viata a scazut de la 71 de ani la 62 doar in ultimii 10 ani .

    Raspunde
  2. cumparati zahar din trestie de zahar nu din sfecla!!!!! Lasati sfecla pt alcool! hai noroc!!!!

    Raspunde
    • Măi frate…îți bați joc de noi?! Cum adică, chiar de noi ..consumatorii detip fruntaș?! Fu știi ce gust are porcăria aia de țuică din sfeclă? Bătaie de joc …Doar locuitorii deltei beu așa ceva, pute de mori …iar la WC..dezastru ! PALINCA SE FACE DE PRUNE ȘI ALTE FRUCTE… nu vă bateți joc de cele sfinte !

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.