„Lasă, să plece nebunul la Bruxelles”… NU-I DESTUL! Ce spune Igaş despre Falcă şi PNL

„Lasă, să plece nebunul la Bruxelles”… NU-I DESTUL! Ce spune Igaş despre Falcă şi PNL

Constantin Traian Igaş continuă să fie o voce critică la adresa actualei conduceri a PNL Arad, vizat în mod special de fostul ministru şi senator liberal fiind chiar preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Falcă.

Igaş a avut astăzi o reacţie pe Facebook, pe care o prezentăm, integral, în cele ce urmează:

„PNL Arad – o filială transformată într-un SRL cu acțiunile la purtător !!!!???
Pas cu pas toate „acțiunile” deținute de membrii din structura de conducere județeană au fost confiscate prin metode mai puțin ortodoxe de singurul ateu și „Dottore” în comunicare !!!!!
Ridicolul care a pus stăpânire pe această filiala, prin duplicitatea unora, prin trădarea altora, prin lipsa de curaj și implicare a celor din conducerea centrală transformă, pas cu pas, o filială de mare succes în una de pluton !
Aud tot mai des spunându-se „lasă, să plece nebunul la Bruxelles”, să ne scăpăm de el și pe urmă schimbăm lucrurile!!!!
Cum ??? Cu cine???? Cu voi, cei depersonalizați???!! Cu voi, cei care sunteți obișnuiți să trăiți din trădare, cu cei care ați fost profitorii de serviciu în umbra dictatorului !??? Voi chiar nu înțelegeți că nici cei mai înfocați susținători ai noștri nu mai digeră situația în care am fost târâți de orgoliile nemăsurate ale unuia și lașitatea trădătorilor???!!!
Cu siguranță că dușurile reci spre care ne îndreptăm pe unii îi vor aduce cu picioarele pe pământ (pe unii în veac), dar atunci va fi prea târziu din păcate !!!
P.S. Important de reținut: o construcție de la bază este mult mai ușoară decât o reconstrucție cu elemente ruginite!”

De remarcat, că deşi senator pe funcţie, Constantin Traian Igaş a fost pus pe linie moartă de Gheorghe Falcă şi echipa sa la alegerile parlamentare din 2016, în locul său fiind preferaţi candidaţi care nu au adus un plus în ceea ce priveşte voturile, ba dimpotrivă!

Loading...
 1. dl Igas trebuia sa puna umarul la schimbarea lui Falca atunci cand a avut ocazia nu sa dea doar din gura!! 🙁

  Raspunde
 2. la cati lasi sunt in partid la arad nu avea cum sa faca ceva. o gramada mare de lasi. tuturor le e frica de Falca

  Raspunde
 3. Igas ai uitat ca Falca te-a facut ministru ,acum lupti impotriva lui. Nu ai caracter,urli dar nu faci mare lucru pentru partid .

  Raspunde
 4. Draga anonim numirea nu a venit de la falca

  Raspunde
 5. numirea a venit cu sprijinul dlui Seculici, pe Falca nu-l baga nimeni in seama la Bucuresti pe vremea aia la fel cum nu-l mai baga nici acum.

  Raspunde
 6. s-a gasit cine sa vorbeasca :))))))
  comparativ cu igas sau pistru, falca (un taran, de altfel)e un tip de o cultura si o inteligenta deosebita.

  Raspunde
 7. IGAS a fost sprijinit din greu de PD ARAD, nu scrie niciunde ca posturile de parlamentari se mostenesc.

  Raspunde
 8. IGAS, PISTRU, IOTCU, fara sprijnul organizatiei din ARAD n-ati fi fost parlamentari niciodata si sa nu uitam de pregatirea profesionala ,indoielnica si precara pe care o aveti.

  Raspunde
 9. SOCIETATEA CIVILA trebuie sa fie atenta cu cei , care vor figura pe viitoarele liste de parlamentari , multi dintre ei sunt analfabeti functionali ,adica stiu sa citeasca , dar nu inteleg.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.