Lecturi profunde și complexe, chiar și pe plajă! Aceasta a fost concluzia serii la „O carte pe lună”

Lecturi profunde și complexe, chiar și pe plajă! Aceasta a fost concluzia serii la „O carte pe lună”

Încă o ediție a clubului de lectură arădean „O carte pe lună” s-a încheiat cu succes! Așa cum știți deja, atmosfera este una relaxată, iar buna dispoziție primează, participanții povestind liber despre cărțile preferate.

Ediția a VI-a s-a axat pe cărțile ideale pentru vacanță, de citit la mare sau la munte, sau de răsfoit la birou într-o pauză, cu gândul la concediu.

Au participat Alice – Catrinel Pușcașu, organizatoarea evenimentului, Călin Lazăr, Raluca Lipovan, Marius Fly, Alex Stratulat, Silviu Dascăl și Daniela Draga. Aceștia s-au întâlnit la terasa Nerv de pe malul Mureșului unde au vorbit despre cărțile citite în vacanță, și care, surprinzător, într-o foarte mare măsură nu sunt chiar lecturi „ușurele”. Printre acestea se numără Alexandra de Anna Vary, Bastarda Istanbulului de Elif Shafak, Inteligența Materiei de Dumitru Constantin Dulcan, Înainte de BIG BANG de Igor și Grichka Bogdanov, precum și lecturi mai relaxante precum Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut, de Simona Tache și Mihai Radu și câteva volume din colecția Chic.

Concluzia serii a fost faptul că o carte se citește în funcție de starea avută în acel moment, și nu neapărat în funcție de anotimp sau de locul în care ne aflăm.

Toată lumea s-a simțit foarte bine și a plecat cu intenția de a se revedea și luna viitoare, la o nouă ediție a clubului de lectură arădean „O carte pe lună”.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.