LEO de la STREHAIA, ÎNCĂTUȘAT de poliţiștii arădeni

LEO de la STREHAIA, ÎNCĂTUȘAT de poliţiștii arădeni

Cântăreţul Leo de la Strehaia a fost reţinut de poliţiști la Arad, în timp ce își însoțea fiul venit în orașul nostru pentru audieri într-un dosar de evaziune fiscală cu fier vechi.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Arad au pus în executare un mandat de aducere emis de Poliția orașului Strehaia pe numele cântărețului care este cercetat penal într-un dosar pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au pus în executare un mandat de aducere emis de Poliția orașului Strehaia pe numele unui barbat de 41 de ani, cercetat într -un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Acesta va fi predat polițiștilor din Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Tot în această dimineață, polițiștii din Mehedinți au efectuat în acealași caz 8 percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și pe raza municipiului București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. Zece persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune. Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda «împrietenirii». De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.