Leontin Aslău atenţionează: Primăria încalcă legea trecând Ştrandul Neptun în administrarea Recons!

Leontin Aslău atenţionează: Primăria încalcă legea trecând Ştrandul Neptun în administrarea Recons!

Nici n-au cântat prohodul Gospodăririi Comunale, că se şi gândesc să treacă Ştrandul Neptun şi Patinoarul Municipal în administrarea Recons (societate care, la rândul ei, se zbate să mai rămână pe linia de plutire).

Este vorba despre reprezentanţii administraţiei publice locale, care au inclus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CLM de luni un proiect de hotărâre în acest sens. Poate că demersul iniţiat de municipalitate ar fi rămas fără ecou, dacă legalitatea lui nu ar fi fost contestată. Omul de afaceri Leontin Aslău atrage atenţia asupra unui aspect deosebit de interesant al procedurii pe care Primăria e pe cale să o încalce flagrant, în cazul în care proiectul de hotărâre intră, luni, la vot. Dezbaterea publică programată pentru ziua de azi pe tema aprobării Studiului de fundamentare referitor la înfiinţarea Serviciului Comunitar de Utilitate Publică „Zone de Agrement” în Municipiul Arad este motivul principal pentru care Leontin Aslău consideră că votul de luni ar trebui amânat.

Potrivit afirmaţiilor lui Aslău, municipalitatea este pe cale să încalce legea nelăsând termenul necesar de cinci zile în care participanţii la dezbaterea publică de azi ar avea dreptul să depună documente legate de modul în care zonele de agrement vor fi administrate. O serie de dedesubturi care stau la originea demersului de luni al Primăriei sunt prezentate de omul de afaceri arădean.

„Puţină lume ştie că gaşca veche de la PDL, inclusiv Gheorghe Seculici, deţine acţiuni la Recons. Nu au multe acţiuni, însă intenţia este de a trece ştrandul în administrarea Recons, pentru ca, după aceea, să mărească capitalul societăţii şi să devină ei acţionari majoritari. Prin votul de luni, Primăria încalcă legea, având în vedere că nu respectă termenul legal de cinci zile în care participanţii la dezbaterea publică de azi să depună documente în privinţa administrării zonelor de agrement”, atenţionează Leontin Aslău (foto).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.