Liberalii cer demisia prefectului pe motiv că ar face jocurile PSD

Liberalii cer demisia prefectului pe motiv că ar face jocurile PSD

Secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți (foto, dreapta), a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii cer demisia prefectului pentru că, spun aceștia, face jocurile de culise ale PSD și nu este apolitic așa cum îl obligă legea.

„Cazul la care vreau să mă refer astăzi face trimitere către Prefectul Județului Arad, care ne demonstrează din nou că nu este apolitic, ci răspunde la comanda PSD. Mă refer acum la cazul de la Cărand, unde PSD a trimis o adresă către Instituția Prefectului prin care se spunea că unui ales local PSD i se retrage sprijinul politic, drept urmare acesta urmând să-și piardă de drept mandatul. Dincolo de diferența de nuanțe între retragerea sprijinului politic și excluderea din partid, este de-a dreptul uimitoare rapiditatea cu care prefectul a acționat în acest caz. Dacă în cazuri relativ asemănătoare în care era vorba despre aleși locali ai PNL, prefectul a uzat toate cele 30 de zile prevăzute de lege pentru luarea unei decizii, în cazul de față prefectul a emis ordinul de încetare a mandatului acelui ales local exact în aceeași zi în care a fost transmisă adresa PSD. Este evident că prefectul nu este imparțial așa cum îl obligă legea, făcând parti-pris-uri pentru PSD, motiv pentru care îi cerem demisia”, a declarat secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți.

  1. Vedeti-va de oile voastre portocalii ca nu o sa va mai voteze nici dracu

    Raspunde
  2. Niște țărani…..da nu de Săraru….

    Raspunde
  3. Demisia prefectului, un om care nu urmareste interesele propriului oras si se gandeste doar la binele sau si a colegilor sai mincinosi.

    Raspunde
  4. Prefectul Pribac face doar ce i se dicteaza.E o simpla marioneta.Nu face nimic pentru orasul sau !! Demisia !

    Raspunde
  5. Orășan Condominiu 5 februarie, 2016, 2:08 pm

    Ionele, vorbești ca şefuţ la HR CET ARAD ? Vai de noi arădeni!

    Raspunde
  6. uite-l si pe ala mic cu fata pufoasa! ce face Andrei ti-a lasat puf pe fata sa va dati bine cu cei 15% invitati pe care i -a prins seful tau in proiectul de Capitala Europeana Culturala? 🙂

    Raspunde
  7. Ceata lui PITIGOI,trece mandra prin zavoi………!……!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.