Liberalii, cu MOȚIUNEA la Prefectură: „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”

Liberalii, cu MOȚIUNEA la Prefectură: „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”

Primarii liberali continuă seria acţiunilor de contestare a Guvernului PSD.

PNL Arad consideră că România este pusă în pericol de „guvernarea mincinoasă şi iresponsabilă a PSD” iar moţiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” urmăreşte înlăturarea acesteia. De aceea, lideri ai PNL şi mai mulţi primari liberali au ieşit în faţa Prefecturii, unde au citit textul moţiunii de cenzură.

„Moţiunea arată cu argumente că Liviu Dragnea şi PSD au minţit în campanie şi au propus românilor un program de guvernare nerealizabil. Au provocat un haos generalizat în toate domeniile vitale – justiţie, sănătate, educaţie, la fiscalitate şi administraţie. PSD este în război cu cei care muncesc, cu cei care produc şi sunt dispuşi să sacrifice viitorul copiilor tăi pentru a-şi salva prezentul lor. Au tăiat banii de investiţi ai administraţiei locale. România ocupă locul 5 în Europa la producţia de petrol şi gaze, dar PSD vrea să plătim cea mai scumpă benzină. Preţurile la carburanţi au crescut cu 12%, ceea ce a generat deja scumpiri în lanţ. În consecinţă, inflaţia a crescut de 13 ori faţă de începutul anului. Avem cel mai scump euro din istorie, indicele ROBOR s-a dublat de la începutul anului. PSD a îndatorat ţara cu 10 miliarde de euro în 7 luni, fără să avem o criză economică, dimpotrivă, în perioada în care oamenii care muncesc au generat creştere economică. Această guvernare reprezintă un pericol pentru România, este datoria PNL să iniţieze moţiunea de cenzură”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, cel care a citit textul moţiunii în faţa Prefecturii Arad.

  1. Cam atatia au mai ramas.

    Raspunde
  2. Oare cand veti ieși și pentru drepturile cetățenilor de rând?!!! Mă uitam la comunele PNL investițiile sunt din PNDL și PNDR. Cu banii din veniturile noastre nu au facut nimic in satele care le pastoresc! La ce le mai trebuie?

    Raspunde
  3. Falca nu mai merge cu spectacole din astea. Oamenii vor sa nu mai furati toti politicienii ci sa puneti mana sa munciti. Sau sa plecati naibii acasa sa ne lasati in pace.

    Raspunde
  4. Eu nu văd nici o diferență între PSD și PNL. Niște agramați puși pe căpătuială.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.