Ionel Ciupe susţine că a trecut cu aproximativ 300 de membri, cu „arme și bagaje”, în tabăra PLR

Ionel Ciupe susţine că a trecut cu aproximativ 300 de membri, cu „arme și bagaje”, în tabăra PLR

În cadrul unei conferințe de presă a PLR Arad, Ovidiu Marian – vicepreședintele organizației județene, fost senator, a anunțat că din această săptămână PLR-ului i s-au alăturat aproximativ 300 de membri ai PNL Arad, în frunte cu consilierul municipal Ionel Ciupe.
În cadrul acestei conferințe Ionel Ciupe a fost numit președinte al organizației municipale lăsând în urmă funcția de membru în biroul permanent teritorial al PNL.
„Consider că a ne alătura PLR-ului este un gest normal, întrucât nici unul dintre noi nu dorim să fim înghițiți de PDL. Suntem liberali, avem crezuri liberale și așa vrem să rămânem. Cei care au hotărât să mă însoțească la PLR sunt, aproximativ, toți foștii membri ai organizației liberale municipale. În urma unor semnale pe care le-am primit, alături de noi vor mai veni și alți membri ai PNL. În cursul acestei zile, am depus la CLM şi demisia din PNL” – a declarat Ionel Ciupe.
„Împreună cu actualii membri ai PLR ne-am propus să obținem un procent de peste 20% din totalul de voturi pentru președintele nostru, Călin Popescu Tăriceanu, la alegerile prezidențiale, urmând ca pentru alegerile din 2016 să obținem majoritatea în consiliul local municipal și avem mari speranțe pentru fotoliul de primar” – a conchis Ionel Ciupe.
În încheiere, Ovidiu Marian a făcut niște observații cu privire la modul în care se desfășoară campania electorală și cere ca dispozițiile primăriei să fie respectate de toată lumea iar încălcarea acestora să fie sancționată de reprezentanții municipalității.

  1. 1.Plr nu există,cererea de constituire a partidului a fost respinsă.
    2.Cei trei sute sunt de fapt max. 50,care vor avea o mare dezamăgire când vor afla ca pierd 1000 de lei datorită faptului că nu vor intra în secțiile de votare (vezi pct. 1)
    3. Prin această mișcare, Ionel Ciupe, ca orice „om politic de dreapta adevărat” speră ca”orice om politic post-decembrist” să-și țină nevasta pe foncție.La fel a sperat si Pele de la Anif și s-a trezit în Dolj….la domnul Ponta.
    4.După ce Plr-ul si Tăriceanu vor lua 52 % conform targetului SF din comunicat, și Ponta sau Johannis vor fi la Cotroceni…marele om politic arădean, țărănisto-democrato-național-reformato-liberal își va afla adevarata orientare politica, devenind un veritabil om de stânga în cadrul PSD -ului

    Raspunde
    • un punct de vedere pertinent.

      Raspunde
    • 1. PLR-ul este in curs de constituire…e binecunoscut faptul ca partidul nu a fost validat din considerente politice… CEEA CE E RELEVANT ESTE CA OAMENII ACEIA AR FI PARASIT PNL-UL SI POLITICA ORICUM…NU S-AU MAI IDENTIFICAT CU EFECTELE COTROPIRII PDL

      2. spre dezamagirea dvs, trebuie sa stiti ca nu toti cei angrenati politic se inscriu in partid pe baza sumelor primite in sectii…serios

      3.sotia lui Ciupe detine functia in urma unui concurs si daca face treaba buna care e problema?

      Raspunde
    • au trecut chiar peste 300 de persoane de la PNL la Tariceanu!

      Raspunde
    • Ai un punct de vedere de luat in seama….
      Doamna despre care vorbesti poate fi o persoana competenta, bravo ei, dar cum a aflat de concursul din acea institutie?
      De cate ori a fost la concurs pana l-a luat sau pana a castigat cine trebuie? DNA doame? Oare nu in acea perioada au fost ridicate cateva persoane din Ministerul Muncii de catre DNA?

      Raspunde
  2. era si cazul sa plece. macar au plecat toti?!

    Raspunde
  3. D-LE Ciupe toata stima ca nu lasati PNL pe mana lui Falca .

    Raspunde
  4. Inima Zburdalnica 7 octombrie, 2014, 8:42 pm

    O plecat, la dracu. Cum zice cineva mai sus PLR-ul nu exista.

    Raspunde
  5. Inima Zburdalnica 7 octombrie, 2014, 9:03 pm

    A mai ramas careva la PNL ? Sau i-a curatat Falca pe toti?

    Raspunde
  6. Inima Zburdalnica 9 octombrie, 2014, 12:55 am

    INTERVIU IONEL CIUPE
    Domnule Ciupe, cu greu v-am prins în redacția Stareanațiunii.com, așa că de-acum să vă așteptați la puțină ”răzbunare” din partea noastră. O întrebare de acomodare: sunteți bine?
    Continuarea AICI: http://stareanatiunii.com/interviu-ionel-ciupe.html

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.