Lidl LANSEAZĂ o ofertă UNICĂ. Despre ce este vorba

Lidl LANSEAZĂ o ofertă UNICĂ. Despre ce este vorba

30 de zile în jurul lumii: Lidl Tour lansează un circuit turistic unic, la Târgul de Turism al României.

Prezent în premieră la Târgul de Turism al României, Lidl Tour propune vizitatorilor un pachet turistic unic pe piața locală: un circuit de 30 de zile, în 7 ţări şi 13 oraşe. Pentru 8.999 euro de persoană, turiștii beneficiază, pe langă zboruri şi cazare, de asistenţă turistică şi transport cu autocarul în toate excursiile incluse în ofertă.

Pachetul turistic oferă oportunitatea unică de a vizita cele mai populare destinații din lume, într-o singură vacanță ce reunește turismul istoric și cultural cu cel de leisure. Circuitul propune o experiență turistică completă, în 30 de zile, oferind acces la culturi și civilizații diverse de pe 4 continente, la monumente istorice considerate adevărate minuni ale lumii și peisaje unice de pe glob.

Circuitul include 28 de nopţi de cazare în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele, mic dejun, transport cu avionul în toate destinațiile propuse în itinerar, bagaj de cală, bagaj de mână şi achitarea taxelor de aeroport. În plus, pentru a asigura confortul participanților la tur, pachetul include nenumărate beneficii unice, precum transport cu autocare moderne în toate excursiile şi asistenţă turistică în limba română.

În Asia, participanții la tur vor petrece 10 zile, timp în care pot vizita mausoleul Taj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing – China, sau Parcul Naţional Fuji – Hakone din Tokyo, Japonia. La 6146 km distanţă de Țara Soarelui Răsare, după un zbor de şase ore cu avionul, urmează un prim popas pe continentul american, pe o  insulă din arhipelagul Hawaii, unde turiștii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul continuă cu un oraş emblematic pentru coasta de Vest a Americii de Nord, şi anume Los Angeles, o destinație în care participanții la tur se vor bucura de experiențe turistice unice: se vor plimba pe Bulevardul Hollywood, unde în trotuar au fost încorporate stele inscripționate cu numele starurilor de renume internațional, vor vizita legendarul Grauman’s Chinese Theatre, sau a cel mai mare platou de filmare din lume, Universal Studios. Excursia va fi completată de o vedere panoramică a oraşului Santa Monica, dar şi de o plimbare în Beverly Hills.

Următoarea oprire este New York, unde turiștii pot vizita Empire State Building, unul dintre cele mai importante simboluri al oraşului despre care se spune că nu doarme niciodată.

Manhattan Skyline, The Statue of Liberty fireworks at Night, New York City

Din nou la aeroport, cu destinația Rio de Janeiro! Aici turiştii vor avea ocazia să descopere, printre altele, Statuia lui Cristos Mântuitorul, considerată una dintre noile minuni ale lumii. La diferenţă de şase ore între ceasul din Brazilia și cel din Italia, ultima oprire a turului este în Roma, reprezentativ pentru acest oraș fiind Colosseum-ul. Tot pe continentul european, turiștii vor explora și arhitectura unică a Kremlin-ului din Moscova, un simbol important al Rusiei.

Circuitul în jurul lumii oferit de Lidl Tour este disponibil începând cu preţul de 8999 euro/persoană. Vacanțele oferite prin Lidl Tour pot fi rezervate și achiziționate exclusiv online, pe www.lidl-tour.ro, și prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242. Pachetul este disponibil şi în cadrul Târgului de Turism al României, care va avea loc între 22-25 februarie la Romexpo, Bucureşti. Participanţii la târg vor avea discounturi de până la 10% la anumite pachete, dar şi multe alte surprize pregătite la standul unde este prezent Lidl Tour.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.