Loc de joacă din Orăşelul Copiilor, VANDALIZAT de un adolescent de 16 ani. Cine va RĂSPUNDE pentru STRICĂCIUNI?!

Loc de joacă din Orăşelul Copiilor, VANDALIZAT de un adolescent de 16 ani. Cine va RĂSPUNDE pentru STRICĂCIUNI?!

Un adolescent de 16 ani a fost surprins de poliţiştii Biroului de Ordine şi Linişte Publică în timp ce distrugea un loc de joacă din Orăşelul Copiilor.

Luat la rost de agenţi, minorul a explicat, cu dificultate în exprimare, că este elev al unei școli pentru copii cu nevoi speciale din municipiu. Întrebat de ce a recurs la acest gest, băiatul nu a ştiut să dea un răspuns.

Poliţiştii au constatat că adolescentul avea asupra lui o carte de identitate expirată, care-i fusese eliberată doar provizoriu, pe perioada unui an calendaristic.

„Ne confruntăm adesea cu situații similare. Acești copii cu probleme speciale, atunci când reușesc să scape de vigilența cadrelor didactice din școlile unde ar trebui să fie mult mai bine supravegheați, devastează mobilierul urban fără să aibă neapărat și explicații pentru acest lucru, mai ales că au anumite probleme și nu pot fi nici trași la răspundere. Cu toate acestea, este vorba de distrugeri ale unor echipamente plătite de fiecare dintre noi, astfel că se impune o mai mare preocupare în privința controlării acestor tineri, din partea specialiștilor care-i au în grijă”, a precizat Viorica Graur, director general în cadrul Poliției Locale Arad.

vandalizare 1

 

  1. ar trebui puse camere de filmat prin parc si nu numai ,pt. ai prinde pe toti vandalii . Apoi imaginile sa fie difuzate pe TV ARAD sa-i vada toata lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.