Locul de pe Pământ care arată ca o POARTĂ spre O LUME FANTASTICĂ. Puțini știu de existența sa! (VIDEO)

Locul de pe Pământ care arată ca o POARTĂ spre O LUME FANTASTICĂ. Puțini știu de existența sa! (VIDEO)

Există o mulțime de locuri fascinante pe Pământ. Unul de-a dreptul mirific este cel din imaginile de mai jos. Ca să ajungi la el nu e chiar simplu, dar merită toată osteneala.

Covão do Conchos, această „poartă spre o lume fantastică”, face parte dintr-un sistem hidroelectric din Portugalia, situat lângă oraşul Guarda. Deversorul pare ireal, dar este de fapt o parte a unui sistem de baraj hidroenergetic, construit în anul 1955.

Covão de Conchos este, însă, slab vizitat din cauza poziționării sale greu de accesat, dar şi din cauză că nu mulţi ştiu de existenţa sa.

Turiştii care doresc să admire construcţia o pot face după ce parcurg un traseu dificil prin munţii Serra de Estrela.

Blog-ul „Viagens à Solta” oferă o descriere detaliată a pașilor pe care trebuie să-i parcurgi pentru a ajunge, pe jos, în acest loc uitat de lume. Cei care au ajuns deja aici recomandă vizitarea sa pe timpul iernii, când gheața transformă spectacolul într-unul desprins, parcă, dintr-o altă lume.

În cazul în care Portugalia nu face parte din planurile tale de călătorie, poți să „vizitezi” Covão de Conchos grație filmărilor realizate cu drona în video-ul de mai jos.

Sursa: mnn.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.