Locuri de muncă BINE PLĂTITE! Ce se caută şi ce trebuie să faci pentru a obţine unul

Locuri de muncă BINE PLĂTITE! Ce se caută şi ce trebuie să faci pentru a obţine unul

Eşti din Arad şi îţi doreşti un loc de muncă bine plătit în străinătate, în 2018? Ei bine, acum ai şansa de a-l obţine!

Agenţia de recrutare Silverhand organizează sâmbătă, la Arad, la Hotel Coandi, între orele 10,30 şi 13, interviuri cu cei care-şi doresc un asemenea loc de muncă.

„În primă fază vom avea un scurt interviu în limba germană sau engleză, depinde pentru ce țară îți dorești să aplici, ulterior vom realiza împreună un CV, iar echipa noastră te va recomanda firmelor angajatoare potrivite pentru tine. De asemenea, te vom consilia pentru a alege cea mai bună ofertă și îți vom răspunde la toate întrebările. Te întrebi dacă nivelul tău de limbă străină este suficient de bun pentru a fi acceptat? Este necesar să poți conversa și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți sunt adresate, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună”, este mesajul organizatorilor pentru candidaţi.

Ce se caută?

De remarcat, că cererea de forță de muncă în Europa este una vastă. „Pentru începutul anului 2018 căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigiu auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori în fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri. Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană sau engleză, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale”, spun reprezentanţii Silverhand.

Cei care nu au posibilitatea de a se prezenta la interviu pot suna la numerele de telefon: 0773 787 443, 0772 228 893 sau 0774 483 064 (pentru Germania) sau 0770 139 232 sau 0770 422 954 (pentru ţările nordice). CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: contact@silverhand.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.