„Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere” – simpozion organizat de ITM Arad

„Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere” – simpozion organizat de ITM Arad

Cu ocazia Săptămânii Europeane pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad organizeaza simpozionul cu tema „Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere”, simpozion care va avea loc în data de 24 octombrie 2017, începând cu ora 10.00 la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Complex M- Micalaca, Sala Festivă.

Simpozionul, organizat in parteneriat cu Punctul Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă – România şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” (INCDPM) Bucuresti, are ca obiect identificarea de soluții practice și noi abordări vizând provocările din domeniul securității și sănătății în muncă, respectiv, munca tinerilor si fenomenul de îmbătrânire a forței de muncă în politicile de prevenire ale companiilor din România.

Evenimentul, parte a campaniei paneuropene EU OSHA 2016-2017 „Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere”, urmăreşte să ofere oportunitatea unei mai strânse colaborări a tuturor partenerilor sociali cu scopul promovării securităţii și sănătăţii la locul de muncă pentru angajaţii de toate vârstele, la nivel naţional, informează ITM Arad.

La acest simpozion, pe lângă reprezentanţi ai Inspecţiei Muncii Bucureşti și reprezentanţi de seama ai autorităţilor locale vor participa și angajatori, angajati şi alţi actori pe piaţa muncii din municipiul şi judeţul Arad, astfel că se va da, din nou, dupa modelul ultimilor ani la ITM Arad, posibilitatea tuturor celor interesați să afle cele mai noi reglementări în domeniu.

Evenimentul va fi transmis on-line atat pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad cât și pe pagina de facebook a instituției pentru ca difuzarea informațiilor să ajungă la un număr cât mai mare de auditori.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.