LOCURILE INCREDIBILE în care își păstrează vedetele statuetele câștigate la OSCAR

LOCURILE INCREDIBILE în care își păstrează vedetele statuetele câștigate la OSCAR

Recompensa cinematografică supremă, statueta OSCAR, îi pune în dificultate pe câștigători, care adesea, nu știu unde să o mai pună, ajungând să o așeze în cele mai neașteptate locuri.

De-a lungul timpului, vedete precum Penelope Cruz și Cate Blanchett au dormit cu trofeul aurit pe pernă câteva nopți după ce au intrat în posesia lui: „Eram aproape ca într-un triunghi, soțul meu, eu și Oscarul!”, a mărturisit Cate Blanchett, recompensată pentru rolul din „Blue Jasmine”.

Multă vreme Penelope Cruz nu s-a putut despărți de premiu. L-a dus cu ea pe plajă, apoi i-a găsit diferite locuri în casă, în funcție de starea sa de spirit.

Jean Dujardin nu a știut ce să facă cu „acest domn curat cu mutrița lui netedă”, primit pentru rolul din „The Artist”. L-a așezat mai întâi pe o etajeră, ștergându-l cu grijă de praf, iar  mai târziu, l-a pus în toaletă, potrivit Paris Match.

La fel a procedat și Emma Thompson, căreia i s-a acordat de două ori Oscarul, pentru „Howards End” și „Sense and Sensibility”. Ea a așezat statuetele în același loc ca actorul francez Jean Dujardin, considerând că toaleta este locul cel mai frecventat din apartamentul ei londonez. Statuetele OSCAR obținute de Emma Thompson au tronat și în baia din casa de vacanță, fiindcă „se potriveau cu țevăria”.

Foto: timeslive.co.za

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.