Lotul II al AUTOSTRĂZII NĂDLAC-ARAD şi noul punct de control de la graniţă vor fi FINALIZATE în luna iunie

Lotul II al AUTOSTRĂZII NĂDLAC-ARAD şi noul punct de control de la graniţă vor fi FINALIZATE în luna iunie

Lucrările la porțiunea de autostradă cuprinsă între oraşul Pecica şi municipiul Arad vor fi finalizate în luna iunie, întregul tronson II al autostrăzii fiind deja asfaltat.

În acest moment, se lucrează la montarea parapeților, gardurilor și a panourilor antifonare, iar în paralel, lucrările sunt avansate şi la frontiera cu Ungaria, unde este în curs de amenajare noul punct de control de la graniță.

Data la care se va deschide traficul pe lotul II, pentru a se putea circula de la Arad la Nădlac pe autostradă, nu a fost stabilită încă de reprezentanții Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, însă, potrivit oficialilor este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple odată cu realizarea joncţiunii de la frontieră cu autostrada din Ungaria, mai exact, în luna iulie.

Vecinii unguri au ajuns cu autostrada până la frontieră, asfaltul fiind deja marcat la ei.

Lotul II din Autostrada Nădlac-Arad are o lungime de 16 kilometri, însă şase kilometri au fost deschişi circulaţiei în luna decembrie 2014, odată cu primul lot, pentru a exista legătură între DN 7 şi şoseaua de mare viteză. CNADNR urmează să mai deschidă traficului cei zece kilometri rămaşi, cuprinşi între DN 7 Pecica şi Arad.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.