LOVITURĂ DURĂ: Facebook, INTERZIS în România! Unde NU mai POATE FI ACCESATĂ rețeaua de socializare!

LOVITURĂ DURĂ: Facebook, INTERZIS în România! Unde NU mai POATE FI ACCESATĂ rețeaua de socializare!

Cea mai populară rețea de socializare din întreaga lume a fost interzisă într-un loc din România, după ce managerul instituției respective a constatat cu stupoare că nu exista calculator în clădire de unde să nu se fi accesat Facebook-ul. Asta nu ar fi fost o problemă dacă accesările pe site-ul de socializare nu ar fi blocat reţeaua. Ba mai mult, în loc să transmită date către Ministerul Sănătății sau Casa de Asigurări de Sănătate, personalul spitalului făcea trafic pe Facebook, uitând să-și facă treaba pentru care este plătit.

Angajaţii Spitalului Judeţean Brăila nu mai pot accesa site-ul de pe calculatoarele instituţiei, după ce managerul spitalului, Mihail Iugulescu, a ajuns la concluzia că personalul pe care îl conduce pierdea foarte mult timp pe rețeaua de socializare.

Acesta a făcut un sondaj în serverele de calculatoare şi a constatat că acestea erau încărcate cu accesări pe reţeaua socială.

„În urmă cu un an de zile am interzis personalului medical să acceseze site-uri exterioare, cu excepţia ministerului şi a tot ce ne interesează pe noi. Recent am luat hotărârea să blochez accesările şi de la tot personalul TESA. Am mers de câteva ori prin birouri şi am văzut mereu ecrane cu Facebook, toată ziua lumea stătea pe Facebook. Aşa că l-am interzis, am blocat accesarea, aşa încât dacă dau click să intru pe site, serverul mă întoarce în pagina de web a spitalului Brăila. Toată ziua se stătea să se vadă cine a mai postat, ce a mai postat şi uitau să muncească”, susține managerul spitalului.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.