LOVITURĂ DURĂ pe piața media: SE SCHIMBĂ juriul de la X Factor. Cine sunt NOII JURAȚI!

LOVITURĂ DURĂ pe piața media: SE SCHIMBĂ juriul de la X Factor. Cine sunt NOII JURAȚI!

Componența juriului de la X Factor Marea Britanie se schimbă din această toamnă. Simon Cowell s-a decis să investească o avere pentru ca celebra Rita Ora să i se alăture în acest proiect în calitate de jurat. Tot din toamnă, în echipa de jurați a X Factor își va face apariţia și Dj-ul de radio Nick Grimshaw. Cei doi enumerați până acum vor juriza talentele alături de Cheryl Fernandez şi Simon Cowell.

Pentru această mutare, Cowell a scos din buzunar o sumă frumuşică având în vedere că numai salariul Ritei Ora va fi de 1,5 milioane de lire sterline. Gurile rele spun că, mogulul muzicii în vârstă de 52 de ani, va cheltui nici mai mult, nici mai puțin de 8 milioane de lire sterline pentru show-ul din acest an, o sumă foarte mare raportată la investițiile din anii trecuți.

Asta în condițiile în care, spre deosebire de seriile precedente, jurații vor avea mai puțin de lucru. Audiții vor avea loc numai în 2 orașe din UK (față de 4 până acum), iar numărul spectacolelor live a fost redus de la 10 la doar 7. Se zvonește că modificările au fost făcute de Cowell în funcție de programul Ritei Ora, pe care și-a dorit-o cu tot dinadinsul în acest proiect.

De menționat că Rita Ora a făcut parte până acum din juriul The voice, unde i-a luat locul celebrei Kylie Minogue.

 

X-Factor-judges-Nick-Grimshaw-Cheryl-Cole-and-Rita-Ora

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.